Începutul sfârșitului! Judecătoarea Mădălina Afrasinie de la Tribunalul București: “Drepturile si libertatile noastre fundamentale sunt sacrificate in numele unei Uniuni care se afla in plin proces de putrefactie…

Reactie plina de revolta a judecatoarei Madalina Afrasinie (foto) de la Tribunalul Bucuresti, dupa ultima decizie luata de Guvernul Romaniei prin care se pregatesc noi limitari abuzive ale drepturilor si libertatilor fundamentale ale romanilor.

Afrasinie atrage atentia ca tot ceea ce se intampla in prezent nu este altceva decat prabusirea civilizatiei si anunta inceputul sfarsitului.

“Asa a inceput sfarsitul

Ganduri amare printre randuri

Se spune ca istoria se repeta…la ce ne este dat sa traim acum, eu cred ca, si daca istoria s-ar repeta zilnic, noi tot nu am invata nimic.

De ce?

Pentru ca suntem orbiti de propriul egoism, de goana nebuna dupa partea materiala a vietii, despre cum sa ne ucidem sufletul zi de zi de zi…asa, credem noi, ‘vom intra in randul lumii’.

Nu-mi place aceasta lume rece! Ma simt straina, ma simt ciudata.
Nu vreau ‘sa-mi digitalizez’ sufletul, nu vreau sa fiu un robot.

Asist la prabusirea civilizatiei si tot sper sa fie doar un cosmar. Un vis urat.

Drepturile si libertatile noastre fundamentale sunt sacrificate in numele unei Uniuni care se afla in plin proces de putrefactie. Dar, cu toate acestea, noi dorim sa ne transformam in corpuri umblatoare si ne place sa ni se spuna ‘oamenii de tip nou’ care vor sa se integreze in noua ‘normalitate’…

Matrix ul din film va deveni, cat de curand, noua realitate.

Slugile se duc la chemarea stapanilor si, reintoarse in tara, implementeaza poruncile acestora!

Au jurat ca vor sluji poporul! Cata ipocrizie! Cata fatarnicie! Iudelor! Va inmultiti ca ciupercile dupa ploaie si va vindeti pentru o functie!

Insa, zambetele noastre, adierea de vant prin par, o raza de soare desenand pe pielea noastra trairi, atingerile mainilor noastre, saruturile noastre de parca timpul nu mai exista, nu vor putea niciodata sa fie inlocuite , nu vor putea fi reproduse de omul ‘de tip nou’, nu vor putea fi digitalizate!

Oricate porunci veti implementa, oricat va veti stradui sa ne stergeti, veti esua!

De ce?
Pentru ca, unii dintre noi, alegem sa ramanem ‘niste defecti frumosi, nebuni’ in lumea voastra ‘perfect digitalizata’.

Alegem sa simtim, alegem sa ne simtim, alegem sa iubim, alegem sa ne iubim! Alegem si ne alegem SUFLETELE!

Cat despre slugi si stapani…exista o plata pentru toti!

Sa slujiti bine, ‘saracilor’!”
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

18 comentarii

 1. Și eu sunt patriot, dar nu sunt naționalist, suveranist, revizionist sau rasist și nu am dreptul să mă declar independent pentru că sunt cetățean al României. Spre deosebire de doamna judecător, sunt convins că libertatea mea se oprește unde încep drepturile celor din jur. Și limitele sunt definite de constituția și legile țării cărora domnia sa le-a jurat respect. Am cerut să aderăm la UE și, pentru a fi admiși, am modificat Constituția, transferând o parte din atribuții către instituțiile comunitare conform art.148. Dacă nu ne convine să respectăm o structură „în putrefacție”, avem dreptul să părăsim Uniunea Europeană tot la cerere. Cu bun simț, nu am pretinde drepturi dacă nu ne respectăm obligațiile asumate. Nu e cazul să discutăm despre independență când noi cetățenii suntem supuși legii, iar judecătorii se declară suverani. Să fie la domniile lor acasă! Cât timp primesc salarii uriașe și multe alte drepturi să-și respecte obligațiile și legile țării sau să le conteste pe căile permise de lege

  • Pe noi ne-ati intrebat ?…

  • Slugile se nasc asa si raman asa toata viata lor. Tu daca n-ai avea stapan ai cauta unul.Nu ai cum sa simti libertatea esti genetic sclav. Si prost rau de tot pe deasupra…..

   • În lumea actuală, nimeni nu se naște slugă și nu rămâne slugă, dacă nu vrea. Nu știu cum cataloghezi un lingău. Ca sclav sau ca stăpân? În plus te înșeli, dovedind că nu ești „cum spui” pe deasupra, ci chiar în interior.

  • Din ce a spus D.na judecator, nu ai priceput nimic, Traiane!
   Iubirea nu inseamna dezumanizare, nu inseamna desfiintarea granitelor nationale si individuale!

   • Nici nu era nimic de înțeles din ce a spus doamna judecător. O înșiruire de plângeri, fără soluții. Mi se par inutile și periculoase tocmai pentru că doamna judecător se bucură de respectul datorat funcției.
    Dacă ai datorii mult peste ce ar putea plăti următoarele trei generații, nu te poți pretinde independent. Dacă nu te poți apăra singur, dacă nu poți face față singur, necesităților; trebuie să te aliezi sau să colaborezi cu alții. Într-o astfel de asociere nu te poți pretinde independent, pentru că deciziile se iau prin negociere sau vot împreună cu partenerii.
    Deocamdată UE e o structură tentantă economic, deși nesigură politic la care am aderat de bună voie. Nu mi-e clar ce vrei să spui prin dezumanizare sau prin desființarea granițelor? Prin aderarea la UE granițele naționale devin mai degrabă simbolice ca să nu mai amintesc de spațiul Schengen. Granițele individuale sunt la mâna „autorităților” printre care, pe primul loc se află judecătorii.
    Dacă doriți vă trimit pe mail câteva mostre de „judecată” ca să înțelegeți că iubirea înseamnă respect (dacă se poate reciproc), iar deciziile unor judecători nu merită respect. Nu mă refer la decizii ale acestei doamne judecător, (pe care o critic cu tot respectul pentru curajul de a-și spune părerea) ci ale unor colegi pe care îi „protejează”.
    Despre dezumanizare, aș spune că dacă un judecător minte, ocolește adevărul și legea pentru a-ți lua casa construită de tine, iar un grup organizat de colegi îi susțin abuzul, vorbim de comportament de haită

    • Deschide ochii și îndraznește să vezi! De fapt tu nici măcar nu te-ai gândit că așa ceva e posibil pentru că nu vrei asta. Să vezi realitatea!

    • AM ADERAT DE BUNA VOIE? Am fost informati noi, poporul, ca vom fi indemnati, obligati, sa distrugem industria, fermele de crescut porci, vite, oi, pasari si sa mancam lacuste, greieri, viermi? Am fost, in 2007, informati noi, ca ne vor fi impusi conducatori, tradatorii, hotii, distrugatorii? Am fost noi informati ca vom fi obligati sa vindem(aiurea, sa dam pomana), atatea intreprinderi – vezi Mintia, Santiere Navale? Am fost noi informati, in 2007, ca noi vom sta inchisi in case, amendati, daca mergem sa lucram, dar pentru ,,sparanghel”, toata tara a fost ,,dricuita”, de la un capat la altul, supravegheati si ajutati de politisti, de jandarmi, sa ne urcam in avioane, fara distantare, in timp ce intreprinderile romanesti dadeau faliment? Am fost noi informati, in 2007, ca bancile straine, multinationalele, nu vor plati impozit in Romania, in timp ce intreprinderile romanesti sunt sufocate? Am fost noi informati, in 2007, ca nu vom avea voie sa folosim centralele, mari, pe carbune, in timp ce nemtii au voie?
     Care sunt ,,marile” avantaje ale apartenentei la UE?
     Mai folosim, noi, produse romanesti?

    • De citit? Poate ai reusit, sa citesti ce a scris doamna judecator, dar de inteles? Nu ai inteles nimic, si stii de ce? Esti platit sa destabilizezi, sa ,,bagi batul prin gard!”

   • Duamna judecator nu a spus nimic de fapt!
    Textul este o mizerie fara sens! O insiruire de cuvinte care acceseaza emotional populatia cretinoida. Astia strigau ca nu-si vand tara in anii 90 si aplaudau minerii??.

  • Bai frate…ai citit macar o singura data in viata Constitutia?…de ce dreaq mananci kkt?!

 2. Dumitru Rusu

  Ești un mare bou traian 21 și n-o sa te schimbi,ăștia ca tine sunt irecuperabili puți a marxist de la o posta
  Doamna judecător felicitări pentru felul cum gândiți și simțiți tot respectul

  • Ești un mare „intelectual” Rusule! Dacă aveai argumente pertinente, le puteai exprima civilizat. Cu invective imbecile nu susții nimic, dar dovedești că nu gândești. Multă baftă!
   Dragă George, te-am întrebat care îți e opinia spunând ce cred eu și te întreb acum: Dacă am fost admiși ca parte a Uniunii Europene, suntem sau nu, independenți ? Dacă suntem cetățeni români, suntem independenți de statul român?! Și dacă UE e în putrefacție, ce mai căutăm acolo ? Ne place mirosul?

   • Traian 21, suntem noi, romanii, independenti? Daca mergi, in vacanta, in Grecia, Dubai, etc, esti liber?
    Din 2007, noi romanii, suntem in Schenghen? Noi, romanii, intram in SUA, fara viza? Suntem liberi, dar folosim usa ,,din dos”, usa slugilor! Suntem liberi sa dam aurul, petrolul, gazele, si tot ce este bun si sa importam gunoaiele UE!

 3. Superb, doamna judecator! Si adevarat!
  Vom trai pentru iubire, IUBIREA nu va pieri niciodata!
  Cei care lupta impotriva iubirii, lupta impotriva vietii! Iar viata ii va invinge!

 4. Adelina Saratean

  Fiti binecuvantata, doamna judecator! Cu Dumnezeu inainte! Dumnezeu va invinge!

 5. LA ce va referiti in concret ? Un judecator argumenteaza cu probe, articole de lege fie sdi in faza de propunere . Asta e poezie , urlet la luna fara sa stii ce te doare ….

 6. COSTIN Paraschiv

  Eu văd că la noi în țară nu se respectă legile date de parlament care au fost sterse de pe Monitor Of . Aci justițiea care nu pot so scriu cu literă mare această justiție română mie mia furat drepturile ce mi se cuvin . Acum mam adresat justiției secției SIIJ și sa desființat că justițiea nu are voe să răspundă de infracțiunile care le fac ei . Deci ce justiție care justiție asta care se uită îm ograda politicului .De 3 ani și 6 luni mam adresat la SIIJ și fac ei ce fac mută dosarele poate se pierde urma uiți și gata rămîi jefuit .Arăt aici legea pensiilor 19 ACTUALIZATĂ 2010 și după care sa făcut legea 263 tot în 2010 și psd au ascunso dar cu tot ajutorul de la parlament și justiție și au ascuns legea 19/2010 și au legea 19/2000 care este abrogată din aprilie 2011 atunci intrînd în aplicare legea 19/2010 .Cînd leam arătat că psd fură drepturile la cei din grupele 1 și 2 au dato în legea 221 /2018 și sau sucit că iam contrazis că la legea 263 art 57 se dă clar stagiile minime la grupele 1 și 2 și că stagiu de 25 ani care îl cere ei în legea 221 este stagiu complet al grupei 2 și grupa 1 are stagiu de 22 ani și 6 luni că se compune din cei 15 ani minim care cotizat 3% are plus 6 luni la an și adunat 15 plus cele 6 luni la an dă exact 22 ani și 6 luni . Da dar calculul la grupa 1 se înparte la 20 ani și cu la 35 ani ca la condiții normale și ce rezultă din înpărțirea la 20 ani se adaugă încă 50% la fiecare punct . deci furați de justițiea .Deci doamna judecător vo zoc de la obraz nu sunteți decît pe furat . Și lui Dănileț iam scris pe messinger și iam atașat legile 19/2010 și 263/2010 .Domnul Dănileț a șters legile atașate și deci elk a judecat conflicte de muncă și a furat oamenii .De ce casele de pensii ne ia dosarul numai din luna care ai dreptul dacă în legile spun că cu 3 luni inainte să te prezinți ??? Vo zic eu .SĂI FURE CA SĂ NU SE MAI JUDECE CU CALCULUL CĂ DECIZIEA ESTE TARDIVĂ DATĂ ȘI BANII PE 3 LUNI PAR MULȚI .Cum protejează statul acesta mafiot pensionarii dacă nu ia dosare inainte ca în luna care se deschide dreptul eă ia pensiea care o fură jumate ministerul muncii .Și justițiea tace că ce fură de la noi le dă la justiție speciale și salarii nesimțite și alte drepturi necuvenite .CINE ESTE HOȚUL CARE A DAT ORDIN CA DOSARUL SĂ FIE DEPUS ÎN LUNA CARE TREBUE SĂ EI PENSIA . DE CE VINE PESTE 3 LUNI ??? ALO DOAMNA JUDECĂTOR LA CEDO ESTE MAFIEA NOASTRĂ ȘI PESTE TOT ȘI LA CURTEA DE LA LUXEMBURG . TOT MAFIOȚI TRIMIȘI DIN ȚARĂ CARE NE FURĂ DREPTUL ABUZEAZĂ DE FUNCȚII ȘI SE DAU ȘPĂGI LA CEI DIN EUROPA ÎI CORUP Și SEMNEAZĂ CUM ZIC HOȚII NOȘTRII .NOI AM CORUPT EUROPA DA ROMÎNIA A CORUPT EUROPA ȘI CEVA DIN SUA . Dovezile postate pe pagina mea de facebook .Mă opresc aici și voi relua totul cu multe instituții chiar Comisiea Europeană care iam sesizat online și au zis că durează maxim un an și ar fi pe 16 mai anl înplinit .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *