A inceput sezonul nuntilor si botezurilor tiganesti: Masini luxoase dirijate de politisti (FOTO+VIDEO)

8

În fiecare vară clanurile ţigăneşti, unele implicate în mafia imobiliară, revin din străinătate în oraşele bănăţene pentru a forma noi alianţe prin nunţi între membrii diferitelor grupări sau pentru a participa la botezuri. Odată deschis “sezonul”, începe şi calvarul populaţiei majoritare, mai ales a vecinilor. Manele date la maxim din curţile caselor, petreceri în stradă sau trafic blocat de alaiul format din maşini de lux cu numere străine, dirijate atent de poliţişti. Aşa s-a întâmplat şi ieri în Lugoj, cel de al doilea oraş ca importanţă din judeţul Timiş, când, cu ocazia unui botez, ţiganii au blocat minute în şir centrul localităţii şi câteva artere principale defilând ostentativ în maşini marca Ferrari, Porsche sau BMW. Coloana a fost deschisă de o caleaşcă albă trasă de cai.

În jurul orelor prânzului, alaiul a fost practic condus şi păzit de poliţişti locali şi de la rutieră, o scenă desprinsă parcă dintr-o lume a absurdului. Lugojenii nu au putut decât să privească de pe margine cum poliţiştii se purtau cu ţiganii zgomotoşi ca şi cu nişte veritabili stăpâni ai oraşului ce merită se fie escortaţi de oameni plătiţi din bani bulici.

Nu a contat nici că petrecăreţii şi-au parcat maşinile pe două rânduri, chiar în sensul giratoriu din faţa bisericii „Adormirea Maicii Domnului”. Sursa: FrontPress.ro

1 2 3 4 5 6 7

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

2 comentarii

  1. Se vede ca autoritatile din Romania sunt de tot rasul! Cum e posibil sa aperi tigani care nu platesc in veci taxe la stat si mai multi chiar primesc ajutoare la intretinere de la stat.
    Pe vremea lui Ceausescu se lua atitudine dar acum nu numai ca nu se ia ba mai mult sunt sutinuti de toti politrucii comunisiti. Sunt ajutati de mafia mogulilor comunisti. Asa ca strig in gura mare jos comunismul!

    • Inca nu ti-ai dat seama ca minoritatile au mai multe drepturi decat romanii in aceasta tara? Si asta nu doar aici. Acest lucru se intampla in toata Europa din nefericire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *