fbpx
INCORECT POLITIC

Începem să culegem “roadele” diversității: Un imigrant stabilit la Cluj a vandalizat o biserică și a furat ce a găsit în magazinul de lumânări

image 2023 07 09 115245158

Începem să culegem “roadele” diversității:

Un imigrant stabilit la Cluj a vandalizat o biserică și a furat ce a găsit în magazinul de lumânări

Începem să culegem “roadele” diversității: Un imigrant stabilit la Cluj a vandalizat o biserică și a furat ce a găsit în magazinul de lumânări. În luna aprilie, iunie și iulie, bărbatul de 37 de ani a dat mai multe spargeri la diverse spații comerciale.

Arestat de poliția din Dej, namibianul a spus că e cercetător în geografie și istorie, deși are doar 12 clase.

Un autodeclarat cercetător în istorie și geografie, de origine namibiană, a fost arestat la Cluj, după ce a vandalizat o biserică și a furat dintr-un magazin diverse obiecte de cult.

Yambeinge J., în vârstă de 37 de ani, a fost reținut de Poliția din Dej în 3 iulie, fiind cercetat pentru infracțiunile de distrugere și furt calificat.

În Dej, în lunile aprilie, iunie și iulie, au fost raportate 5 infracțiuni de distrugere și furt. Mai precis, cineva a deteriorat ferestrele unei biserici și ale unor societăți comerciale din Dej, în încercarea de a pătrunde în interior și de a fura diverse lucruri. Dintr-un magazin, cercetătorul namibian a furat mai multe obiecte de cult bisericesc. Prejudiciul se ridică la 3.600 de lei.

În 4 iulie, pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Yambeinge J. este căsătorit și se află în România cu permis de ședere legal. El a declarat în instanță profesia de cercetător în geografie și istorie, deși are numai 12 clase. Judecătorii l-au arestat pentru 30 de zile și i-au respins cererea de luare a unei măsuri preventive mai uşoare.

Incorect Politic

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.