Incepe PROCESUL ANULUI! Monstrul din Caracal, solicitare SOCANTA. Noi detalii halucinante


Miercuri, 20 mai, ar trebui să înceapă faza de cameră preliminară a procesului în care Gheorghe Dincă e judecat pentru uciderea Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu, așa cum au concluzionat procurorii.

Amintim că Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT la începutul acestui an pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracțiuni, omor calificat – două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte – două infracțiuni.

Ștefan Risipiceanu a fost trimis în judecată pentru viol în cazul Luizei Melencu.

Gheorghe Dinca vrea sa se reia ancheta, afirmand ca a fost „pacalit” de procurori.

Avocatul familiei Melencu, Carmen Obîrșanu a aflat că există informații prețioase care nu apar în rechizitoriu. Printre acestea se numără și câteva apeluri video pe Whatsapp, în zilele următoare dispariției fetei. Practic, pe telefonul ei s-a sunat de mai multe ori astfel, ceea ce poate însemna că Luiza a fost prezentată pe imagini celor ce urmau să o cumpere de la răpitori, relatează evz.ro.

Mai multe detalii halucinante vor apărea în spațiul public, ca urmare a cercetărilor făcute pe cont propriu de avocata Carmen Obîrșanu.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile