ÎNCEPE MĂCELUL ÎN LUMEA INTERLOPĂ DIN IAȘI

Viorel Oarză este un interlop din Iași care a devenit celebru în Torino, Italia, pentru că a condus o rețea de trafic de carne vie denumită “Brigada”, deși se afla în pușcărie. Fost boxer de performanță, Oarză era prezentat acum câțiva ani de presa din Peninsulă ca un adevărat șef de clan mafiot.

După ce și-a ispășit pedeapsa în Italia, Oarză s-a întors la Iași, unde a început să facă afaceri cu un vechi prieten de-al său, Cătălin Costea, zis Băcăuanu, un dușman declarat al clanului Corduneanu. De altfel, acum mai mulți ani, Băcăuanu s-a bătut într-un club cu unul dintre frații lui Costel Corduneanu, măcelul de atunci finalizându-se cu condamnări.

Viorel Oarză a fost săltat de mascați acum câteva zile, fiind acuzat că ar fi fost implicat în incendierea unei mașini de 100.000 de euro ce a ars ca o torță, acum o lună, și care aparținea interlopului Cristinel Avram. Surse judiciare au precizat că Oarză ar fi vrut să se răzbune pe Avram pentru că, într-un cerc restrâns, acesta l-ar fi jignit pe prietenul său Cătălin Costea.

Dus la instanță, Oarză a fost eliberat de judecători și plasat în arest la domiciliu. El este acuzat de distrugere. „Pe durata măsurii să nu comunice cu persoana vătămată Ungureanu Andreea, cu concubinul acesteia Avram Ştefan Cristinel, precum şi cu numitul Costea Cătălin, zis Băcăuanu”, au stabilit judecătorii ieșeni, în cazul lui Oarză.

Acesta ar fi incendiat mașina lui Avram în noaptea de 10 ianuarie. Mercedes-ul S 350, cu numărul de înmatriculare IS-99-AVR a ars ca o torță. Vehiculul era condus de iubita lui Avram, Andreea Ungureanu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *