Incendiul din Bamboo: Cătălin Botezatu lansează TEORIA CONSPIRAȚIEI

Catalin Botezatu, fost actionar al firmei care opereaza clubul Bamboo, a declarat sambata la Antena 3 ca „e posibil sa fi fost pus foc de cineva” la clubul care a ars intr-un incendiu devastator in aceasta noapte.

„Sa nu va inchipuiti ca Bamboo avea numai prieteni, are si dusmani. E unul din primele zece cluburi din lume, e firesc sa existe si invidii”, a mai spus Botezatu. El a refuzat sa spuna daca mai este actionar la firma, spunand doar ca „sunt unul dintre oamenii care tin la acest club”.

Creatorul de moda, bun prieten cu patronul real Joshua Castellano, a eliminat varianta incendiului provocat pentru a incasa asigurarea pentru club: „nu exista o asigurare pentru club pentru ca o asemenea asigurare costa enorm”, a spus el.

Citiți și:  Teoria Conspirației: Trump nu are coronavirus, mesajul său codificat va declanșa „The Storm”

Botezatu a facut o acuzatie similara si la incendiul din 2005, in care clubul a ars din temelii, fiind ulterior reconstruit. Ipoteza de atunci nu a fost confirmata.

VEZI SI: Cine este Joshua Castellano, patronul Bamboo, unul din „nepoții” Pupettei Maresca, prima femeie care a condus Camorra

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile