Incendiile din SUA declanșate de ANTIFA și BLM, considerate de guvern efectul „Încălzirii Globale”

Inamicii domestici din SUA cu acțiune antifascistă (ANTIFA) și Black Lives Matter (BLM), se îmbracă ca pompieri pentru a avea acces pe teritoriu. . . pentru a începe MAI MULTE INCENDII în statul California, Oregon și Washington!

Așa-numitele „incendii sălbatice” care afectează statele din Vestul SUA au fost înrăutățite, deoarece Insurgenții comuniști de la ANTIFA și Black Lives Matter aprind intenționat incendii suplimentare.

Atât de încrezători sunt, încât au realizat o fotografie (arătată mai sus) a trei dintre membrii lor, îmbrăcați în pompieri, afișând steagul ANTIFA, purtând un bidon de combustibil și înarmați cu un fierăstrău cu lanț, pentru a tăia mai mulți copaci pentru pornirea focului.

Un piroman din Oregon a fost arestat duminică seara, pentru că a declanșat un incendiu, cu un cocktail Molotov.

După eliberare, a fost arestat din nou Luni pentru că a declanșat încă șase incendii.

Domingo Lopez Jr., în vârstă de 45 de ani, a fost arestat pentru prima dată duminică după-amiază după ce martorii au spus polițiștilor că a declanșat un incendiu pe marginea ierboasă a unei autostrăzi Portland cu un dispozitiv incendiar dintr-o sticlă de plastic cu fitil, a declarat Biroul de Poliție din Portland.

El a recunoscut că a declanșat incendiul, care a fost stins fără răniți sau daune materiale, au spus polițiștii.

Lopez Jr. a fost trimis în închisoare duminică la 18:45, acuzat de incendiere și infracțiune de gradul al doilea – apoi eliberat după ce a recunoscut fapta sa, mai târziu în acea noapte, arată dosarele instanței.

Alți militanți au fost, de asemenea, arestați pentru că au declanșat numeroase incendii suplimentare, după distribuția teritorială:

Politicienii încearcă să discrediteze faptul că aceste incendii sunt declanșate de insurgenții de stânga:

„Nu sunt doar incendii – sunt incendii cauzate de schimbările climatice” a spus Jay Robert Inslee , Guvernatorul Statului Washington. – Sursa: OrtodoxInfo

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *