“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
POLITICA

INCENDIAR! PSD face afaceri cu Rusia și Austria prin Raiffeisen Bank încălcând sancțiunile UE

melnichenko ciolacu fritz grindeanu 1536x864 1

Se mișcă țara. Descoperim cu surprindere în aceste zile că fermierii sunt a doua armată a țării, o categorie socială mult mai puternică decât Armata Română, vândută și aservită puterilor străine. O singură imagine apărută pe o rețea de socializare devoalează o întreagă rețea de criminalitate organizată la nivel transnațional susținută financiar de statul austriac în interesul Federației Ruse și al mafiei de partid și de stat din România. Din păcate pentru incompetenții de la Serviciul Român de Informații am fost mult mai agili decât ei în tentativa lor murdară de a ascunde afacerile cu Federația Rusă din Portul Constanța, despre care noi am relatat în mai multe investigații ample, unde am prezentat documentele vapoarelor încărcate cu uree și GPL.

Banca austriacă Raiffeisen Bank susține efortul de război al Federației Ruse, fapt cunoscut la nivel global. Un șofer de tir a postat ieri o notă de cântar din dană de la Midia- Năvodari pe o rețea de socializare cu uree importată din Federația Rusă, input finanțat prin RWA Raiffeisen Agro și având ca partener compania Eurochem Agro, companie controlată de Aleksandra Melnichenko a.k.a. Sandra NIKOLIĆ (Serbian: Александра МЕЉНИЧЕНКО), soția oligarhului rus, Andrey Igorevich Melnichenko. Aleksandra Melnichenko este cunoscută cea mai bogată femeie din Serbia, în timp ce soțul său aduce miliarde de dolari în Rusia, pentru a susține mașinăria de război a președintelui Vladimir Putin.

RUSI 1024x299 1

 

 

Andrey Igorevich Melnichenko–Aleksandra Melnichenko

326331 andrejsandrameljnicenkoprofimedia0234114106 ff
Andrey Igorevich Melnichenko–Aleksandra Melnichenko

aleksandramelnichenko2812
Andrey Igorevich Melnichenko– Vladimir Putin

62c7fdff8045920019ae2812

Bivol BG Final Cover e1656664160631 1024x557 1

Vladimir Putin – Andrey Igorevich Melnichenko – Bashar al Assad
EuroChem Group AG este un producător rus de îngrășăminte înregistrat în Elveția. Produce îngrășăminte pe bază de azot, fosfați și NPK, precum și oferă fosfați furajeri, acizi industriali și materii prime minerale.

Serviciile noastre secrete și inutile au încercat să șteargă urmele de pe internet în mare grabă în ultimele 24 de ore, însă nimic nu poate fi șters complet de pe internet deoarece întotdeauna rămân urme. FOTO cu data de 17.01.2024 – VIDEO salvat la timp – postat în urmă cu o săptămână, fapt ce ne arată că săptămânal intră marfă din Rusia prin Portul Midia. Sursele noastre din Port ne-au transmis că în perioada sărbătorilor vor intra foarte multe vapoare din Rusia, pentru că poporul nu e atent la detalii în această perioadă. Florin Vizan și Mihnea Drumea împreună cu DRI Dobrogea au lucrat foarte bine încât au speriat extrem de tare pe toți cei care ar fi avut curajul să transpire ceva către Anchetatorii.ro.

LISTA SANCȚIUNI UE – AICI

9a1a1d7d 452c 420e b629 3b12ba0ba369

Raiffeisen Bank, alături de partenerul său RWA Raiffeisen Agro România, oferă fermierilor români consultanță și soluții de finanțare specifice investițiilor agricole, precum investiții în sisteme de irigații, bani pentru inputuri și multe altele.

raif 1024x373 1

În fapt, prin asasinarea economiei românești și închiderea fabricilor petrochimice din România, Rusia și Austria urmăresc să îndatoreze fermierii români, pentru ca mai apoi să le fure pământurile și fermele. De aceea avem astăzi un Flămânzi 2024 în toată România. Jefuitorii din Est și Occident vor să pună mâna pe pământurile României gratis după ce au distrus și furat tot ce se putea fura cu ajutorul clasei politice mafiote născute sub fusta KGB-istului Ion Iliescu.

image 17 930x1024 1

rw 1024x658 1

Acum înțelegeți dragi români de ce nu suntem primiți în Schengen? Pentru că avem o clasă politică trădătoare capturată de interesele Austriei și Federației Ruse. Înainte de Revelion am arătat cum Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu, Florin Vizan și Mihnea Drumea, ex-consilierul pe problema războiului din Ucraina al ex-premierului Nicolae Ciucă, sunt implicați direct în afacerile cu Rusia, fapt ce a dus la suspendarea activității la Azomureș și la alte companii românești, pentru că piața din România este inundată cu marfă din Federația Rusă.

Azomureș se închide din cauza importurilor de uree și azot din Rusia. Contrabandiștii PSD și PNL, Florin Vizan, Mihnea Claudiu Drumea și acoliții lor importă ilegal marfă rusească

Un detaliu fin ne arată că RWA Raiffeisen Agro România este înregistrată în Timișoara, orașul dinozaurului Securității Ilie Sârbu și reprezentant al BOR în relația cu Moscova, cel care a închis mișelește ușile Catedralei Mitropolitane din Timișoara eroilor Revoluției, care încercau să scape de ploaia de gloanțe ce se năpustise asupra lor. Tot la Timișoara avem Consulatul Austriei, patronat de Georg Bardeu, infractorul protejat de regimul Iohannis și serviciile noastre cele multe și inutile, omul care fură pământurile românilor cu ajutorul magistraților corupți din Caraș Severin și Timiș.

RWA Raiffeisen Agro România este partenerul Banat Agri Farming, compania familiei jefuitoare Bardeau, despre care noi am redactat în detaliu cum fură pământul strămoșesc al țăranilor români.

Un studiu comandat de parlamentarii europeni arată că străinii au ajuns să controleze până la 40% din terenul arabil al României. Printre marii proprietari sunt cetăţeni libanezi, conţi austrieci, bănci şi companii de asigurări.

bardeau

În această seară, colegii noștri din Timișoara ne-au transmis că Georg Bardeau și-a adus tractoarele în centrul orașului, le-au încuiat și abandonat acolo pentru ca fermierii români să nu mai aibă loc unde să protesteze, totul la mica înțelegere cu primarul USR Dominic Fritz. Georg Bardeau este cel care i-a finanțat campania electorală primarului impus de serviciile secrete germane ca stăpân peste urbea de pe Bega. Vă aduceți aminte de meshurile imense de pe blocurile din Timișoara? Au fost plătite din banii furați de la români de familia Bardeau.

WhatsApp Image 2024 01 18 at 21.08.51 620x400 1

Ce spun colegii din Timișoara
Alertă în legatură cu protestul fermierilor din Timișoara autorizat de Dominic Fritz. Marea majoritate a utilajelor/tractoarelor prezente aparțin entității Banat Agri Group ( fostă BHR Farming Group), parte integrantă a Bardeau Holding România deținută de contele austriac Andreas von Bardeau (descendent al casei de Habsburg).

Bardeau Holding exploatează doar în Banat cca 21 de mii de ha. Contele austriac Andreas von Bardeau este al cincilea cel mai mare proprietar de terenuri arabile din UE. Au dus utilajele acolo, le-au parcat, le-au încuiat și au plecat. Practic nu e protest, e expoziție. Au ocupat locul adevăraților fermieri din județul Timiș. Bardeau a primit cadou 4000 de hectare de teren agricol de la Agenția Domeniilor Statului în județul Caraș Severin.

Clanurile mafiote ale sistemului îi așteaptă mâine pe Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu la Timișoara. Primarul USR Dominic Fritz și finanțatorul său Georg Bardeau au grijă ca cei doi stăpâni ai României să nu fie huiduiți sau deranjați de fermierii români prin metode tipice structurilor joase.

Și să vă mai zic una tare – anul trecut când PSD și PNL au dat ajutoare pentru domeniul agroalimentar până la 150 mii euro/ fermă toate firmele lui Bardeau au primit ajutorul respectiv. Vreo 12 la număr. Curat capitalism.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.