INCENDIAR Denise Rifai pornește RĂZBOIUL contra lui DRAGNEA! „Haideţi la BAIE!”


Ieşirea nervoasă din urmă cu câteva zile a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, împotriva jurnalistului Alex Dima, care i-ar fi pus întrebări incomode, a fost imediat taxată de mai mulţi jurnalişti.

Denise Rifai chiar a postat pe pagina sa de socializare, un comentariu foarte acid la adresa lui Liviu Dragnea. De asemenea, jurnalista a amintit de o petiţie prin care îndeamnă şi pe alţi jurnalişti să o semneze, petiţie „prin care Liviu Nicolae Dragnea să-și aducă aminte că el e acolo din banii noștri plătit”.

„Să semnăm cu toții petiția prin care Liviu Nicolae Dragnea să-și aducă aminte că el e acolo din banii noștri plătit”.

„Hai sa semnam cu totii petitia prin care Mr. Liviu Nicolae Dragnea sa si aduca aminte ca el e acolo din banii nostri platit!

Pentru ca acest “domn”, vataf de partid si Presedinte de Camera Deputatilor, sa-i ceara scuze PUBLIC, DE MAI MULTE ORI CHIAR, colegului nostru, Alex Dima.
Dar pana atunci, pentru ca vad ca va place cu baietii pe la toaleta, ma ofer sa merg eu cu dvs la BAIE! O luam si pe Irinuca cu noi, daca nu e fugita cu vreo #valizatotusi pe la vreun magazin de pantofi!

Haideti la Baie, domnule Dragnea! SA VEDEM CE-MI ARATATI !

Haideti, mergem impreuna?

Ps. Tupeul acestor ghiolbani care au capturat tara a ajuns la cote incredibile. alooo, Sunteti platiti din banii nostri, SA NE RESPECTATI IN PRIMUL RAND! Tara asta chiar nu e doar a hotilor si a penalilor si A SMECHERILOR CARE AU PUS MANA PE BUGETELE TARII!

Haideti la Baie, domnule Dragnea! Hai !’

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *