Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
ANALIZENOUTATIPOLITICA

INCENDIAR! ADEVARURI INTERZISE! După 28 de ani de spălarea creierilor, românilor li se fură țara și ei aplaudă!

Tradatori de Tara

Motto: „E mai puţin dureros să te desparţi de patrie, decît a trăi în ea şi a vedea individualitatea, adică toată fiinţa adevărată a poporului pierind şi stîngîndu-se.” (Alexandru Hurmuzachi)

Se minte non-stop că românii sunt de vină pentru distrugerea și ruinarea țării! Care români? 
Toate partidele politice de după decembrie 1989 au fost infestate cu alogeni! Primul guvern de după asasinarea lui Nicolae Ceaușescu, condus de fiul de evreu comunist Petre Roman, si a a avut doar cativa români și un țigan în componență, restul fiind ei!!! Toată mass-media românescă, devenita repede cu 70-80% proprietari alogeni…iar ca redactori, tot Ei sau progeniturile lor! Fiecare post de televiziune are cel puțin unul…sef, si cativa formatori …principali de opinie! Care ne acuza la gramada de …holocaustca sa nu-i acuzi tu de ce vand uzine intregi si fabrici cu sutele!
Recentul Președinte face si el …temenele post comuniste în fața lor, fiind decorat de aceștia pentru merite deosebite, adică recunoașterea unui așa-zis holocaust în România, prin care a transformat poporul român, care i-a protejat, în neam de ucigași, bun de plata unor zeci de miliarde de euro ca despăgubiri.

Cine aduce acuzele acestea grave?
Liviu Dragnea, prins cu ocaua mica, face naveta în Israel ca să ia lumină de la stăpânii lui, iar Gabriela Firea a dat evreilor de la Institutul lui Peste un palat ultracentral din București pentru „muzeul holocaustului”, de unde să fim in continuare acuzați că suntem un popor de criminali!
Culmea, structural romanii n-au fost niciodata antisemiti, ba dimpotriva evreii s-au integrat cel mai repede in intimitatea identitara romaneasca, chiar mai lesnicios decat in Ungaria. Iar interesul a fost reciproc avantajos, cu toate regretabilele si repede trecatoarele devieri! Acum trădătorii care conduc România nici măcar nu se mai feresc, numesc direct cetățeni israelieni,daca au valoare, în guvernul României, ca ministrul Ilan Laufer, promovat inițial de postul de televiziune Antena 3. Suntem departe de sfârșitul anilor ’45, când evreii bolșevici conduceau țara și umpleau pușcăriile cu patrioți români! Si totusi,Romania a fost tara cea mai favorabila promovarii unei politici firesti de a fi ajutati evreii sa ajunga pe Pamantul Sfant,ajutand,in toate cazurile politica de consolidare a abia infiintatului Stat Israel,cu care a avut permanent relatii apropiate – diplomatice culturale si economice – intre toate tarile din Est!!

Unde au fost insa serviciile secrete, ce au păzit ele în cei 26-28 de ani de jefuirea a României?
Au păzit hoții sau au fost chiar complicii lor!
 Azi  nici serviciile secrete nu mai aparțin României, ele au devenit sucursale subordonate altor servicii străine… Să nu uităm că prima grijă a președintelui Basescu a fost sa anunte Marele Licurici ca „i-o va suge”neconditionat, iar Klaus Werner Iohannis, după înscăunare, a fost să numească alți doi alogeni ca șefi ai principalelor servicii secrete! Cei nominalizați și instalați ca directori la SRI și SIE, au fost angajați/bursieri ai lui George Soros, a cărei primă directoare în România,agenta Soros  Sandra Pralongeste principala consilieră de la Cotroceni…incepand de pe vremea lui Constantinescu!! Aceasta stabilește agenda întâlnirilor președintelui cu așa-zisa „societate civilă” și componența participanților: doar ONG-urile soroșiste, parte din ele create chiar de ea!

Unde-i dragostea de țară?
De ce sunt tefeliștii #rezist lipsiți de sentimentul patriotic? I-ați văzut fluturând în piață steagurile SUA, Israelului, Canadei și UE. I-ați văzut luând apărarea multinaționalelor, la care parte din ei chiar lucrează. I-ați văzut sustinând și votând alogeni ca să ajungă conducători în România. V-ați întrebat de ce aceștia au atrofiat simțul apartenenței naționale, această „amprentă” identitară a neamului nostru, o părticică din „rețeaua” neamului, conexiunea care trebuie să ne unească și să ne facă solidari și puternici în fața altora pe noi, românii?

Pe vremea când Andrei Marga – nu întâmplător din cuibul de vipere secesioniste de la Cluj! – era ministrul Învățământului și a provocat scandalul manualelor alternative, mulți au fost revoltați că noile manuale de istorie dedicau pagini lui Silviu Brucan, Andreea Esca Mihai Tatulici (vedete ale televiziunii  PRO TV, instrument de imbecilizare în masă al românilor), iar eroii neamului, Mihai Viteazul sau Ștefan cel Mare, aveau dedicate doar câteva fraze…
O colegă jurnalistă m-a întrebat dacă am citit manualul respectiv. Nu-l citisem. Ea, însă, a avut răbdarea și curiozitatea, ca mama, să-l lectureze cap-coadă. Ziarista nu a fost intrigată doar de ducerea în derizoriu a simbolurilor poporului român, ci mai ales de faptul că, după ce a terminat de citit acel manual, a simțit efectiv sentimentul de rușine că aparține acestui popor, socotit de „pigmei” care nu a realizat nimic de-a lungul istoriei, conform celor citite în cartea ticăloasă.
Asta transmitea și inducea în mentalul elevilor manualul alternativ de istorie: rușinea de a fi român!!! Acest aspect a fost cel mai grav, dar nu l-au sesizat mulți la vremea respectivă! Azi deja e târziu sa mai repari ceva… Cei care s-au încolonat sub stindardele #rezist și #LGBT au fost si sunt exact generația manualelor alternative! Scopul pentru care acestea au fost create și impuse în școli de dușmanii României a fost atins. Astfel, treptat, românilor le-a fost inoculată ideea că sunt un neam de trădători, leneși, corupți și hoți și de aceea nu sunt capabili să se conducă singuri, musai să fie conduși de reprezentantii ambsadelor si multinationalelor, cu accptul serviciilor!

Ca să o lămurim pe asta cu „trădarea față de nemți”, pe care continuăm să-i lingușim,  mai sunt și români dobitoci care sunt tare mândri că sunt conduși de un „neamț”,  numit Gauleiter peste colonie. Doar naivii – ca să nu spun „proștii grămadă”! – pot să creadă că Iohannis a fost ales prin vot …si nu prin Facebook!! Nemţii ne-au dispretuit dintotdeauna şi ne-au considerat „trădători” pentru întoarcerea armelor din 23 august 1944, uitând că mai întâi ne-au trădat ei, prin Dictatul de la Viena (30 august 1940), când au dat ungurilor jumătate din teritoriul Transilvaniei. La fel, tot germanii ne-au trădat şi prin Pactul Ribbentrop – Molotov (23 august 1939) când s-a pecetluit, se pare definitiv, soarta Basarabiei, care a fost răpită de URSS în iunie 1940!

Mai sus am scris despre rolul manualelor alternative de a crea o generație căreia să-i fie rușine de originea ei româneascăÎn paralel cu „lucrătura” aceasta din școli, mass-media condusă tot de alogeni, „a muncit” din greu, în special prin intermediul televiziunilor, ca să-i convingă pe români că sunt niște degenerați incapabili, puși numai pe trândăveală și hoții, ceea ce este cu totul fals!
Româncele au fost prezentate ca fiind curve și ahtiate după bani nemunciți, prin transformarea unor țigănci inculte,  în vedete și „modele” demne de urmat, iar bărbații au fost arătați ca niște bețivi violenți, leneși și hoți. Totodată, românii au fost prezentați ca niște ticăloși care-și omoară pruncii – cazuri izolate de mame vinovate de pruncucid au fost generalizate! – și s-a mintit enorm cu copiii crescuți in orfelinate ale groazei inventate, tocmai ca să apărem în ochii altora ca niște ființe iresponsabile si inumane! Nu mai vorbesc de DNA și așa-zisa „corupție”, de-ți vine să crezi că … românii au inventat-o!

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.