Încă unul care îi ARATĂ PISICA

rm

Radu Mazăre, a declarat, marți, că este deranjat de faptul că este arătat cu degetul pentru eşecul lui Victor Ponta la alegerile prezidenţiale. Edilul a ţinut să precizeze că el şi-ar fi depus mandatul dacă ar fi pierdut alegerile la primărie.

”Este o stare de nemulțumire, sunt discuții despre cum este gestionată la nivel central această perioadă post-electorală”, a declarat primarul Constanţei, Radu Mazăre.

Edilul a mai spus că este deranjat de faptul că este arătat cu degetul pentru eşecul lui Victor Ponta la alegerile prezidenţiale

”Și eu sunt deranjat că sunt arătat cu degetul pentru eșecul lui Ponta sau eșecul lui Dragnea. Dacă aș pierde alegerile la primărie, a doua zi mi-aș depune mandatul și în niciun caz nu aș arăta cu degetul spre cei care sunt șefi de organizații mici, locale, că ei sunt de vină pentru pierderea mea”, a afirmat Radu Mazăre.

Primarul Constanţei a precizat că încă nu a luat o decizie dacă va merge în tabăra dizidenților sau în cea a lui Victor Ponta. Radu Mazăre a susţinut că va lua o decizie în acest sens după ce se va consulta cu echipa sa.

Citiți și:  Au colaborat cu procurorii DIICOT!

”Eu nu iau decizii importante de capul meu”, a completat primarul Radu Mazăre.

Radu Mazare a facut aceste declaratii marti, la Curtea de Apel Bucuresti, unde se judeca un nou termen in dosarul in care primarul Constantei este acuzat de retrocedarea ilegala a unor terenuri. La termenul anterior, instanta a dispus citarea expertului Marian Chiritoiu pentru ca acesta sa raspunda obiectiunilor formulate de procurori la suplimentul raportului de expertiza topo-cadastrala.

Pe 28 octombrie 2008, Radu Mazare a fost trimis in judecata de procurorii DNA, alaturi de alte 36 de persoane, in legatura cu restituirea si atribuirea nelegala a unor intinse suprafete de teren intravilan din Constanta, Mamaia, plaja si faleza.

Potrivit DNA, prin faptele savarsite de cei 37 de inculpati s-ar fi cauzat un prejudiciu in valoare de aproximativ 114 milioane euro, dintre care 77,77 milioane euro reprezinta prejudiciu in dauna statului si 36,16 milioane euro prejudiciu in dauna municipiului Constanta.

DNA a dispus trimiterea in judecata a mai multor membri ai comisiei de aplicare a Legii 10/2001 din Primaria Constantei: primarul Radu Mazare, presedintele CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, directorul Directiei Administratie Publica, Constantin Racu, directorul Directiei Patrimoniu, Daniela Ramona Dospinescu, directorul Directiei Tehnic Investitii, Ion Marica, fostul consilier municipal Dan Miron si consilierii juridici Cristian Talpau, Nora Alina Chirca si Bogdan Ghitulescu.

Citiți și:  BREAKING NEWS | Irina Tănase, chemata de procurorii DNA, la prima oră!

Procurorii ii acuza pe cei noua de abuz in serviciu contra intereselor publice, cu obtinerea de avantaje patrimoniale, cu consecinte deosebit de grave, in forma continuata, fals intelectual, in forma continuata si asociere pentru savarsirea de infractiuni.

Celelalte persoane trimise in judecata de DNA in acest dosar sunt functionari din Primaria Constanta, functionari in cadrul Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara Constanta, mandatari, notari publici, mostenitori ai persoanelor indreptatite, cesionari cumparatori de drepturi succesorale (printre care si Cristian Borcea), interpusi cumparatori de terenuri si un evaluator agreat de Primaria Constanta, acuzati de procurori de savarsirea de infractiuni asimilate si in legatura directa cu infractiuni de coruptie sau de complicitate sau instigare la aceste infractiuni. – Sursa: Comisarul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.