Încă un medicament, alternativă la vaccin, cu eficiență 100% în combaterea C0vid

Mai multe tratamente anti-virale și anti-inflamatoare sunt foarte eficiente în vindecarea de Sar-Cov2, fără a apela la vaccinurile controversate, aflate încă în stare de experiment până în 2023.

Dexametazona este medicamentul care ar salva viața bolnavilor de COVID-19. Potrivit cercetătorilor britanici, pacienţii spitalizaţi cu coronavirus începând cu luna iunie anul trecut au fost trataţi şi vindecaţi.

Potrivit Sistemul Naţional de Sănătate (NHS) din Anglia, Dexametazona este eficient și în tratarea COVID-19.

Medicamentul antiinflamator dexametazonă a fost folosit pentru tratarea a peste un milion de persoane la nivel global.

Medicamentul utilizat într-o serie întreagă de boli (alergiil severe, afecţiuni ale pielii, vărsături, boli autoimune sau inflamaţii) s-a demonstrat că Dexametazona este eficient și în tratarea COVID-19.

Citiți și:  EȘECUL SPECTACULOS AL VACCINURILOR COVID

Studiul denumit Recovery, realizat de cercetătorii de la Universitatea Oxford din Marea Britanie, arată că este posibil să fi fost salvate circa un milion de vieţi la nivel global.

Cercetătorii au ajuns la concluzia că dexametazona poate reduce mortalitatea la pacienţi spitalizaţi cu COVID-19, care necesită oxigen şi ventilaţie mecanică, cu 18%, respectiv 36%.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!