Încă un doctor fals! Dr. Alban, săltat de mascaţi în timpul unui concert la Mizil

În urma scandalului iscat de Cătălin Tolontan cu privire la un doctor fals care ar fi operat în mai multe clinici din România, autoritățile sanitare și procurorii au pornit anchete în toate județele țării. Nimic surprinzător, au fost descoperite și alte cazuri, cum ar fi cel al Doctorului Alban, care a operat milioane de pacienți în ultimii 20 de ani prin România.

„Alban Uzoma Nwapa în vârstă de 61 de ani, cunoscut ca Doctorul Alban, își alegea preponderent victimele din grupul bătrânilor nostalgici, care mai știau melodii ca „It’s My Life” sau „Look Who’s Talking”, de pe vremea când erau ei tineri. Se prezenta ca fiind cetățean suedez, deși dacă te uiți cu atenție la el nu părea, că nu era deloc pistruiat. A fost ridicat din timpul unui concert de la Mizil, unde se urcase pe scenă și pretindea că interpretează o melodie”, a declarat Vlat Panait, procuror în cadrul direcției de combatere escrocherii medicale din Parchetul General.

Mai mulți primari din localitățile unde a operat Dr. Alban au declarat la parchet că li s-a părut ceva dubios la dânsul încă din primele consultații. „Dom’le, aveam un abces dentar și cred că ceva gingivită, m-am dus la domnul doctor, el mi-a cântat melodii vreo jumătate de oră și dup-aia mi-a cerut 400 de euro. Păi ce fel de doctor e ăsta care nu te mai cheamă la un consult după, să vadă dacă a avut efect tratamentul?”. – Sursa: Times New Roman

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *