Inca un site de trimis SMS-uri gratuit

AlertSMS este un site de unde putem trimite gratuit SMS-uri pe numere de telefon din retelele Orange, Vodafone şi Cosmote.
Din păcate acest serviciu are o limită zilnică de SMS-uri, putând trimite doar 15 SMS-uri pe zi pe numere din reţeaua Orange, 5 SMS-uri pe zi pe numere din reţeaua Cosmote şi 5 pe Vodafone.
Această limită se resetează în fiecare zi, astfel că nu contează numărul de SMS-uri trimis într-o zi, a doua zi tot atâtea o să avem în cont (15,5,5).

Pentru început dăm pe Înregistrare, pentru a ne crea primul cont iar parola o primim pe numarul setat la înregistrare. După ce ne-am făcut contul dăm tot din meniul de sus pe Autentificare.

Sunt curios cât o să ţină şi acest serviciu, oricum, din ce am testat până acum, acesta funcţionează excelent, SMS-urile ajungând la destinatar foarte rapid (2,3 secunde). Sper ca acest serviciu să aibă un viitor mai bun decât cel al celebrului moove.

Vizitează alertsms.ro

Sursa: xux.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.