“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MEDICALNOUTATI

Încă o Teorie a Conspirației confirmată: Vaccinul COVID se TRANSMITE de la Vaccinați la Nevaccinați

DICTATURA MEDICALA:

183559

Un nou studiu arată că indivizii vaccinați pot transmite prin aerosoli anticorpii generați de vaccinurile COVID ARN-mesager la indivizii nevaccinați.

Obligativitatea extinsă a portului măștii s-a dovedit și ea bună la ceva.

Le-a permis cercetătorilor de la Universitatea din Colorado să afle dacă indivizii vaccinați pot transmite prin aerosoli anticorpii generați de vaccinurile COVID ARNm, potrivit unui studiu științific publicat în ImmunoHorizons.

Aerosolii sunt o suspensie naturală sau artificială de particule sau picături în aer, cum ar fi praful, ceața, vaporii sau fumul, care pot fi absorbite prin piele sau inhalate.

Cercetătorii din Colorado au recurs la o combinație de teste pentru a detecta anticorpii specifici ai virusului SARS-CoV-2, folosind măștile pe care personalul laboratorului le purta în timpul zilei și, la sfârșitul programului, le dona pentru studiu, în condiții de anonimat.

Anticorpii sunt proteine produse de sistemul imunitar care circulă în sânge și anihilează substanțe străine precum bacteriile sau virușii.

La fel ca și în alte studii, cercetătorii din Colorado au descoperit anticorpi atât de Imunoglobulină G (ImG) cât și de Imunoglobulină A (ImA) în saliva persoanelor vaccinate și pe măștile lor.

Pe baza observațiilor efectuate, cercetătorii au emis ipoteza că transferul de picături sau de anticorpi prin intermediul aerosolilor se poate produce între indivizi, în același mod în care picăturile și particulele virale se transmit prin aerosoli.

Pentru a-și verifica ipoteza, cercetătorii au obținut și comparat probe de pe tampoane nazale de la copiii nevaccinați care trăiau în gospodării ai căror membri erau fie vaccinați, fie nevaccinați, fie pozitivi COVID.

Rezultatele au arătat că nivelurile mari de IgG din nasul părinților vaccinați erau „asociate în proporție semnificativă” cu un nivel IgG intranazal crescut la copiii vaccinați din aceeași gospodărie.

Mai ales atunci când era comparat cu „deficitul complet de anticorpi specifici ai SARS-CoV-2 detectați” în probele nazale obținute de la copiii din familii nevaccinate.

O tendință similară s-a înregistrat și în privința mostrelor cu IgA.

Cu alte cuvinte, descoperirea cercetătorilor din Colorado arată că transmisia prin aerosoli a anticorpilor poate surveni de la părinții vaccinați COVID la copiii lor nevaccinați.

Iar tendința acestui transfer este direct legată de cantitatea de anticorpi nazali sau orali descoperiți la persoanele vaccinate.

Acest tip de răspândire este numită „imunitate pasivă”. În ciuda denumirii, care sugerează o acțiune benefică asupra celor din jur, doctorul în inginerie bio-chimică Brian Hooker, șef de cercetări la Children’s Health Defense, a declarat pentru The Epoch Times:

„Aceasta (imunitatea pasivă) oferă o imunitate minimă celor din jur, din cauza faptului că vaccinurile originale ARNm oferă o protecție atât de mică.”

Dimpotrivă, spune dr. Hooker, imunitatea pasivă poate produce la persoanele din jur autoimunitate și „tot felul de reacții”, din cauza unui „mimetismm molecular similar între anticorpii COVID Ig (imunoglobulină) și proteinele umane”.

Studiile au arătat că mimetismul molecular între moleculele străine și moleculele umane poate duce la o reacție autoimună, provocând o tulburare în funcționarea anticorpilor și o acțiune împotriva proteinelor umane.

Autoimunitatea este practic reacția imunitară prin care corpul uman își atacă propriile țesuturi, pe care le confundă cu viruși sau cu bacterii. Rezultatul înseamnă boli grave sau chiar moartea.

Hooker a declarat că dacă studiul științific al Universității Colorado a demonstrat că anticorpii Ig pot fi transmiși de la persoană la persoană, este posibil ca proteina Spike, generată de vaccinurile COVID, să fie și ea transmisibilă.

Un document confidențial al Pfizer, dat publicității recent prin invocarea Legii americane a Libertății Informațiilor, arată că o persoană nevaccinată poate fi expusă conținutului vaccinurilor COVID prin aer sau piele din partea unei persoane vaccinate.

Inclusiv, deci, proteina Spike.

Mai mult, documentul Pfizer afirmă că este posibilă apariția la persoana nevaccinată a unor reacții adverse la vaccin.

Așadar, încă o „teorie a conspirației” se dovedește reală:

Vaccinul se poate transmite de la Vaccinați la Nevaccinați. Și odată cu el, efectele adverse și bolile grave sau mortale, care fac ravagii în ultimii ani.

Așadar, contrar discursului oficial, nu Nevaccinații reprezintă un pericol public, ci Vaccinații!

Amintim că, potrivit ultimelor cercetări, s-a dovedit că:

  1. Excesul de mortalitate este mai mare în țările cele mai vaccinate.

  2. Țările cele mai vaccinate au și cele mai mari rate de mortalitate infantilă.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.