Încă o BOMBĂ în cazul Caracal: șefii IPJ Olt, citați la SIIJ pentru a fi puși sub acuzare

O nouă bombă în cazul Caracal. După ce săptămâna trecută DIICOT a reținut un bărbat pe care îl acuză că a violat-o pe Luiza alături de Gheorghe Dincă, acum, șefii IPJ Olt de la data la care a fost ucisă Alexandra Măceșanu vor fi citați la SIIJ.

Nicolae Alexe și Sârbu Ionel, adjuncți IPJ Olt, sunt citați la Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție pentru a fi puși sub acuzare pentru modul în care au coordonat acțiunea, conform România TV.

Cei doi au fost în concediu medical până acum, conform aceleiași surse.

Trebuie spus că Nicolae Alexe a încercat să intre în casa lui Dincă imediat ce locația apelului a fost identificată, propunându-i procurorului Cristian Popescu să îl lase să sune la 112 și să ceară ajutor dând locația casei pentru ca anchetatorii să aibă temei legal pentru a intra, deși acest temei exista în condițiile în care fata sunase și anunțase că fusese răpită și violată. Anchetatorii au rămas la poarta lui Dincă până la șase dimineața.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.