Înarmați cu răngi, bâte și coase / Membrii a două clanuri tiganesti din Buzau s-au bătut joi în Mihai Viteazul

msc

Totul ar fi pornit de la un grătar pe care unii dintre tigani îl pregăteau pe o stradă din cartier. Vecinii susțin însă că scandalul ar avea rădăcini mai vechi.

Bătaie generală joi seară pe o stradă din cartierul buzoian Mihai Viteazul. Membrii clanurilor Durac și Piciu, clienți vechi ai polițiștilor, și-au împărțit pumni, picioare, bâte, răngi și chiar coase în plină stradă, spre groaza vecinilor care au anunțat imediat poliția.

Efective impresionate de mascați au sosit la locul altercației, trei persoane fiind duse la Poliția Municipiului și, ulterior, reținute pentru 24 de ore. Cinci persoane sunt cercetate penal după scandalul de aseară. Una dintre victime a necesitat internarea în spital, din cauza rănilor grave suferite.

Citiți și:  SCANDAL: Un judecător a respins cererea unui buzoian de profesie hingher de a-și schimba numele în "FOSTA MEA SOȚIE E O CĂȚEA"

În urmă cu un an, un membru al clanului Durac, în vârstă de 34 de ani, a sfârșit ucis de rivalii care îi cereau taxă de protecție. Omorul a fost comis de către membrii aceleiași grupări, în zona Gării, în plină zi. (sursa – reporter buzoian)

CITESTE SI: DE TOT RÂSUL: Ce a făcut un poliţist din Iasi declarat mort!
17 vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

LASA UN COMENTARIU