Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
OPINII

În timp ce tu dormeai ca vita

liviu dragnea 39583100

Este incredibil cum de un popor întreg alege indolența și tăcerea față de ce se întîmplă cu statul român azi. Nu pot să nu remarc că nu contează cît, cum și pentru cine se fura și se legiferează legi care permit furtul. Impasibilitatea criminală de a asista cum, încet dar sigur, țara și statul acesta au ajuns captive unei haite de ticăloși, ce fără rușine ori frica, au transformat acest stat într-o unealtă perfectă propriilor interese, au distrus un popor și o țară ce se dorea măreață. Toate instituțiile ce formează acest stat lucrează pentru siguranta și huzurul acestor ticăloși speciali, cărora în prostia și lasitatea noastra, le permitem să respire acelasi aer cu noi. Nu înțeleg și nu accept ca nația asta să continuie să fie îndobitocită, umilita si deposedată de o mînă de infractori ce-si spun că sunt clasa politică a acestei natii. Tăcerea multora dintre cei care populează Planeta România se datorează faptului că 65 % din ce colectează acest stat este cheltuit pe salariile bugetarilor, ajutoarele asistaților sociali, și pensii, iar restul de 35% prin diferite modalități este furat. De cînd a venit aceasta armată de hoți peste țara asta, totul se năruie și nimic nu se construiește…..Au îngenunchiat CCR, justiția, administrația, învățămintul, sănătatea, au transformat Parlamentul României în adăpost pentru toți excrocii, curvele și infractorii acestei țări, iar de acolo modifică și transformă fiecare lege în asa fel, încît furtul de mîine să fie posibil legal și exclusiv doar lor, specialilor. Nu pot să înțeleg de ce acceptă societatea civilă, asa zisa intelectualitate mioritică elevată și citită, ca sub ochii ei de 27de ani, țara asta să fie transformată într-o feudă. Nu înțeleg lasitatea acestui popor ce primește zilnic dovezi de o gravitate fără precedent că acest stat este subjugat de către o elită cu drepturi și libertăți speciale. Nu înțeleg unde au dispărut toate acele milioane de români ce în 1989 jurau că nu au să mai permită nimănui să îi transforme în sclavi.

Sunt curios, toți acești ticăloși ce conduc România de 27 de ani, nu au părinți, frați, surori ori prieteni ce să le arate o oglindă în care să se vadă cît de nemernici au ajuns să fie ?

Nu-mi găsesc cuvintele care să exprime nedumerirea cum că poporul acesta a devenit un popor de ratați ce nu au bagat de seamă că Romania si statul Român nu le mai aparțin și că tot ce se petrece azi cu complicitatea lor este instaurarea și consolidarea primului stat mafiot( la propriu) din lume, un stat mafiot, cu legi mafiote, ce are în subordine instituții ce protejează și apară o elita a infractorilor, transformînd cetățeanul într-un obiect ce produce venituri, supus, îndobitocit și mințit.

Toți cei ce va simțiți jigniți și sunteți oripilati de aceste vorbe va doresc un viitor ca și pînă acum. Refuzați să acceptați realitatea că tot ce credeți despre voi și țara asta este o utopie, refuzați să realizați că încet, încet, a-ți amanetat unor ticăloși viitorul nu numai al vostru dar și al copiilor voștri și că din generații de sacrificiu cum vă place să vă numiți ați ajuns generații de ratați.

Nu pot să cred că tot ce am simțit, trăit și văzut în ziua de 21 și 22, ’89 a fost o imensă minciună ori o Mare Păcăleală….Voi cei ce ați ales tăcerea și indiferența devenind de buna voie complici, nu aveți dreptul să lăsați ca toți cei ce au crăpat în acele zile să o fi făcut pentru un prezent ca acesta……Romania azi?…… un stat acaparat de clanuri de interlopi ce-si spun oameni politici, cu o justitie injusta și strîmbă ce împarte doar nedreptatea, cu un popor în mare parte transformat în vită, plecat aiurea în lume, complice la jaf prin tăcere ori indiferent la tot ce trăiește. Priviți în jurul vostru, tacanitilor și aratati-vă măcar un singur lucru care să funcționeze normal, care să fie făcut pînă la capat și cum trebuie și care să nu fie delapidat , furat ori însușit „legal” de elita specială pe care o ocrotiți la sinul vostru de 27 de ani. În timp ce dormi ca vita, în toti acești ani nu ai o școală, un drum, un spital…..nici măcar un cimitir care să arate cum trebuie și care sa nu fi costat dublu ori triplu decit ar fi fost normal, nu există lege care să nu lase loc celor „destepti” să profite ….tot ce miscă în țara asta este împotriva ta și tu te incăpățînezi să nu vezi….să nu auzi și să nu urlii…. DESTUL

Sursa: Dan Petrescu

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

2 comentarii

  1. Poporul asta adormit când o sa-si dea seama ce prostie a făcut de a lăsat o parte din prostime sa decidă soarta la toți .Mare vina o au pasivii care din comoditate sau lașitate au permis sa ajungem in situația de azi . AI ÎNTREB :VA CONVINE INDOLENȚILOR ?? Credeați ca acest tăvălug va va ocolii , Uite ca nu si plătiți si voi tributul asa ca votați PSD partid de distrugere a ROMANEI

  2. Poporul asta adormit când o sa-si dea seama ce prostie a făcut de a lăsat o parte din prostime sa decidă soarta la toți .Mare vina o au pasivii care din comoditate sau lașitate au permis sa ajungem in situația de azi . AI ÎNTREB :VA CONVINE INDOLENȚILOR ?? Credeați ca acest tăvălug va va ocolii , Uite ca nu si plătiți si voi tributul asa ca votați PSD partid de distrugere a ROMANEI

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.