În spitalul lui Beatrice Mahler, Marius Nasta, pacienții COVID sunt lăsați să moară în agonie

În timp ce managerul vedetă Beatrice Mahler, de la la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta, se află zilnic pe micile ecrane pentru a promova produsele BIGPHARMA, pacienții cu COVID-19 sunt lăsați să moară în agonie, fiind tratați cu paracetamol și codeină deși în foaia de observație apar tratați cu remdesivir și alte medicamente din protocolul pentru SarsCov-2.

„În dată de 22.02.2021 am fost adus la spitalul Județean Ialomița unde în urmă unor analize medicale sânge, CT am fost transferat la Institutul Marius Nasta București.Aici din data de 22.02.2021 am fost lăsat să agonizez până în dată de 26.02.2021, timp în care nu mi-au administrat nimic.

Am rugat să-mi comunice asistentul sau medicul evoluția deoarece mi-au fost recoltate analize și mi s-au efectuat CT, asistentele justificau că nu-mi pot comunica, iar medicii nu s-au prezentat pentru discuții.

Am aflat informații greu de digerat de la familie, care suna și se interesa de starea mea, cum că am afectare de 50-60% la ambii plămâni, cordul mărit, transaminazele foarte mărite, factorul de coagulare depășit de 1000 de ori.

În tot acest timp nu mi-au administrat decît paracetamol tablete și 3 pastile de codeină deși în foaia de observații eu „beneficiam” de remdesivir, cfort și multe alte astfel de medicamente.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!