În sfârșit, O VESTE BUNĂ! Camera Deputaților A DELIBERAT: Salarii MAI MARI PENTRU ROMÂNI, de la 1 Decembrie 2015. Vezi cu cât SE VOR MAJORA veniturile lunare! Vestea I-A UMIT pe toți!

bani2

Salariile tuturor bugetarilor ar putea fi majorate cu 10% începând cu 1 decembrie 2015. În cadrul ședinței din Camera Deputaților, la care au participat și membri ai Comisiilor de Muncă și Sănătate, a fost votat un amendament al PSD care prevede ca remunerația persoanelor care lucrează la stat să se majoreze cu un procent de 10%, conform nuv.ro.

Majorarea este favorabilă doar persoanelor care nu au beneficiat de nicio creștere salarială, în decursul acestui an, ne informează Alianţa Naţională a Sindicatelor Bugetarilor „Sed Lex”.

Amendamentul la Ordonanța 35/2015 care prevede majorarea salarială cu 10% a fost adoptat astăzi, 10.11.2015 de către Comisiile pentru muncă și pentru sănătate de la Camera Deputaților. Claudia Boghicevici (PNL), membru in Comisia de Munca și deputat PNL a atacat inițiativa PSD, considerând-o nesustenabilă, din următoarele puncte de vedere: „PSD a venit peste noapte, pe genunchi, fara nicio fundamentare si in cel mai populist mod cu un amendament prin care de la 1 decembrie 2015 cresc toate salariile bugetarilor cu 10%, desi in actul normativ care era discutat se prevedea doar cresterea salariilor in sistemul medical si cel de asistenta sociala cu 25%, masura pe care PNL a si sprijinit-o de altfel. PNL s-a abtinut la votul pentru cresterea otova cu 10% a salariilor din sistemul bugetar pentru ca initiatorii nu au venit cu niciun argument care sa ne asigure ca aceasta crestere este sustenabila si nu doar o noua manevra de campanie electorala a PSD. Am avut in vedere ca la acest moment tara are doar un guvern interimar, ca nu avem inca un proiect de buget pe 2016 trimis in Parlament, ca nu avem o lege a salarizarii unitare si niciun acord cu institutiile financiare internationale”

One comment

  1. M-am saturat sa aud numai de bugetari , salarile lor , pensile lor (speciale sau nu) .Se pune o intrebare de bun simt NUMAI BUGETARII MUNCESC IN TARA ASTA ? , ca si asa au o gramada de facilitati.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *