In Romania, tinerii merg in cluburi si se caca pe ei, in alte tari sunt nationalisti … si se pi*a pe refugiati!

islam-will-dominate-the-world

„Soldații lui Odin” patrulează în Finlanda pentru a proteja populația de imigrantii islamisti

Grupuri de autoapărare nationaliste și-au făcut apariția în ultimele luni în mai multe orașe din Finlanda unde afirmă că patrulează pentru a proteja populația de ceea ce numesc intrușii islamici, și-a exprimat joi îngrijorarea guvernul de la Helsinki.

Grupurile nationaliste, „Soldații lui Odin(n.red.: zeul războiului în mitologia nordică), au fost văzute în ultimele cinci luni în diferite orașe în jurul centrelor de primire pentru imigranți recent deschise. Potrivit poliției, unii dintre membrii acestor grupuri au legături cu mișcările de extremă dreapta, printre care grupări neonaziste.

A ataca nu face parte din principiile noastre. Este numai autoapărare. Și toată lumea are dreptul să se apare atunci când este atacat. Noi ne apărăm și chemăm poliția”, au precizat trei dintre membrii unei patrule din orașul Joensuu într-un recent interviu apărut în jurnalul local Karjalan Heili. Ei au afirmat că sunt 20 de membri la Joensuu și până la 500 în toată țara.

Citiți și:  Eurostat: Românii, cei mai săraci din Uniunea Europeană STUDIU

soldiers-of-odin

Pe site-ul său, grupul denunță „intrușii islamici” care „sporesc insecuritatea în Finlanda”, chemându-i „pe patrioți și pe cei care critică imigrația” să i se alăture.

În 2015, Finlanda, țară cu 5,4 milioane de locuitori, a primit peste 32.000 de solicitanți de azil, de zece ori mai mult ca în 2014. Proporțional, se află pe locul al patrulea printre țările din Europa care primesc imigranți.

In Romania, tinerii merg in cluburi si se caca pe ei…  cu alte cuvinte nu le pasa de viitorul tarii. Este normal? Comentati mai jos.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Citiți și:  FALȘI PATRIOȚI: George Simion și AUR-iștii au luat la palme doi oameni în piață, o femeie printre victime / VIDEO

2 comentarii

  1. Din cate stiu eu Daniel Ghiță a înființat patrula Vlad Tepes cu același rol de apărare a romanilor si a Romaniei si a avut un impact foarte mare la nivelul tinerilor . Foarte multă lume am cazut ca erau interesați sa faca parte din patrula lui Ghiță .

  2. Astia nu sunt refugiati de razboi ci economic.De ce nu se refugiaza in lumea si tarile lor islamice?Daca nu le place religia si regimul islamic de ce nu renunta la el si vor culmea sa-l implementeze cu forta in spatiul european? Islamismul a pierdut lupta cu civilizatia occidentala si vrea acum sa se impuna fortat intr-un spatiu ce nu i-a apartinut,sa construiasca moschei acolo unde vor muschii lor.Gata,ajunge ,ne-am saturat de prea multa bunavointa in timp ce in contrapartida crestinii sunt batjocoriti,ucisi sau fortati sa plece din tarile cu populatie preponderent araba!Un om e liber sa aiba orice religie sau niciuna .Nu sunt sub nici un motiv de acord cu acceptarea in numele solidaritatii a imigrantilor islamisti.Sa se duca in lumea lor islamica la valorile lor spirituale,economice si sociale .Daca cineva si-a facut calcule ca-si aduce forta ieftina de munca s-a inselat amarnic,aceasta in majoritate e slab pregatita si nu e dornica de munca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.