În PSD domnește TEROAREA. Un apropiat al lui Dragnea a spus totul!

Au apărut noi informații despre ceea ce se întâmplă în interiorul PSD. Un greu din partid, extrem de apropiat de Liviu Dragnea a venit cu detalii incendiare.

Codrin Ștefănescu a dezvăluit, la Antena 3, ce se petrece în interiorul PSD. El a comentat lipsa numărătorii paralele a PSD de după alegeri, ținând să menționeze că printre pesediști domnește o atmosfera de „frică”.

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, a recunoscut, într-o intervenție la Antena 3, că în partid există o stare de „teamă”.

„Trebuia făcută în zilele următoare (numărătoarea paralelă, n.r.). Fix a doua zi, liderul nostru a fost condmnat şi încarcerat instantaneu. Am avut o ședință CEx. Mi-am depus mandatul din funcţia de secretar general pentru că erau spiritele foarte încinse pe vremea respectivă. Şi azi, când vorbim noi, pentru toţi cei care pronunţă în spaţiul public „fraudă” sau pun întrebări de genul ăsta riscă să i se deschidă dosare pe bandă rulantă. Nici măcar nu mai sunt voalate amenințările. Toată lumea trebuie să stea cu capul la cutie zilele astea”, a spus Codrin Ștefănescu la Antena 3.

„Se simte aşa în aer un fel de presiune din toate părţile. Toată lumea parcă este îngheţată, nu mai există nimeni să vorbească despre lucrurile astea stridente, fiecare vrea să rămână aşa în adormire”, a mai spus fostul secretar general al PSD.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *