In PNL este DEZASTRU. Inca un GREU îl urmează pe Ludovic Orban

Deputatul PNL, Antonel Tănase, care este și lider al PNL Sector 3, și-a anunțat dezafilierea de la grupul PNL din Camera Deputaților și merge alături de Ludovic Orban. Tănase arată faptul că nu mai poate sta alături de Florin Cîțu și nici nu le poate spune românilor ”câțisme”, când viața este atât de grea.

”Sunt în Partidul Național Liberal de la 19 ani și niciodată nu m-am gândit că îmi va fi rușine să spun că fac parte din această formațiune care, nu mai departe de acum 1 an, înregistra victorii politice remarcabile și se situa printre preferințele electorale ale românilor.

Iată, a venit ziua în care vă anunț pe toți cei care ați crezut în noi și ne-ați acordat votul de încredere că începând din acest moment mă retrag din grupul parlamentar PNL și voi activa ca deputat neafiliat.

Sunt primul președinte de filială care face acest pas, la care, recunosc, am cumpănit îndelung.

Eu nu vreau să mint oamenii că economia duduie, nu vreau să păcălesc românii că “măsurile extraordinare” pe care le ia actuala conducere a partidului sunt bune și nici nu vreau să denaturez adevărul privind “direcția minunată” în care se îndreaptă Partidul Național Liberal.

Îl am deasupra capului doar pe Dumnezeu și poporul în serviciul căruia sunt.

Aleg să nu iau parte la cea mai mare înșelătorie din istoria PNL în care absolut toate promisiunile privind dezvoltarea României cu bani europeni, non colaborarea cu PSD, eradicarea corupției, stoparea pandemiei și elaborarea de politici economice privind bunăstarea românilor au fost terfelite rând pe rând, călcate în picioare și aruncate la coșul de gunoi.

Veți întreba, unii dintre dumneavoastră, pe bună dreptate, de ce nu îmi dau demisia din partid.

Pentru că nu mă dezic de liberalism, ci doar de conducerea efemeră a acestui partid care a îngropat bunul simț, responsabilitatea și demnitatea, livrând la schimb cîțisme. Pentru că eu cred în ideologia Brătienilor, nu în pasagera trecere a lui Florin Cîțu și a echipei sale pe la șefia celui mai mare partid de dreapta. Pentru că eu cred că liberalismul este un stil de viață, un tip de mentalitate care nu poate fi extirpată.

Mă dezic de toate acțiunile acestui individ, Florin Cîțu, care a acaparat partidul pe persoană fizică împreună cu o gașcă incompetentă, rău voitoare și deficitară pe toate planurile.

Mă dezic de ruperea unei coaliții menită să reformeze cu adevărat România, mă dezic de „în premieră, România a depășit Ungaria la PIB pe cap de locuitor” și de “dacă mori, o faci pentru tine, pentru sănătatea ta, nu pentru alţii”. Mă dezic de rea voință și de decadență.

Ca politician care nu a schimbat niciodată partidul, ca om care nu a tranșat niciodată principii, găsesc imposibil să girez cu numele meu această deșănțare mascată de minciuni frumoase cum că România este paradis iar locuitorii săi nu mai încap în case din cauza teancurilor de bani.

Nu suntem deloc bine. Oamenii sunt disperați că nu mai pot plăti facturile la energie și gaze, moare câte un sat pe zi din cauza lipsei de viziune și de măsuri anti pandemice, prețurile la materiale de construcție și alimente au explodat. De ce? Pentru că liderii “noului PNL” nu știu, nu vor și nu pot.

Din fericire, sau din păcate pentru unii, coloana mea nu se îndoaie ca să încapă în “noul suflu PNL” care a promis o guvernare de 8 ani și a rezistat 8 zile.

Așadar, rămân liberal și voi continua să fiu vocea românilor în Parlament, făcând tot ce stă în puterile mele pentru a-mi îndeplini promisiunile făcute în campanie.

Însă nu sunt penelist din aripa Cîțu și nu îmi asociez numele și reputația cu minciuni, trădări și incompetență.

Să ne reauzim sănătoși!

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *