In plina pandemie, Boc pregătește o nouă paranghelie!

Cluj-Napoca a ajuns astăzi la incidența de 11,03 cazuri la o mie de locuitori. Chiar dacă incidența nu mai crește galopant, încă nu am ajuns la platoul despre care primarul Emil Boc vorbea în urmă cu mai bine de o săptămână. Chiar dacă numărul cazurilor în Cluj-Napoca este tot mai mare, Primăria dă undă verde organizării de evenimente cu sute de participanți. Dacă legea permite, administrația publică dă liber la paranghelii!, scrie ziardecluj.ro

În perioada 15-17 octombrie are loc în Cluj-Napoca festivalul Cluj Never Sleeps. Pentru că legea le dă voie, nici organizatorilor, nici Primăriei nu le pasă de faptul că în municipiu e o adevărată „covidărie” și dau startul la distracție. Chiar dacă accesul la evenimentele din cadrul Cluj Never Sleeps este permis doar celor vaccinați, riscul de transmitere a bolii este mare. În acest fel, riscăm să nu mai ajungem prea curând pe platou.

„Participarea la eveniment este permisă doar persoanelor care: sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare/au trecut prin boală în ultimele 180 de zile. Acest lucru va fi atestat prin prezentarea Certificatului Digital European. De asemenea, purtarea măștii este obligatorie pe tot parcursul evenimentului!”, au anunțat organizatorii.

În cadrul Cluj Never Sleeps au loc concerte, expoziții și evenimente în Piața Unirii și Clădirea Cazino din Parcul Central.

Sloganul din acest an al festivalului este „It’s time to wake up!” („Este timpul să te trezești!”). Așa le transmitem și noi celor care conduc orașul!, scrie ziardecluj.ro

Sursa: cotidianul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *