In plin DEZASTRU SANITAR Cîţu isi pune medicii in cap. Ce se va intampla cu NEVACCINATII

Premierul demis Florin Cîţu a anunţat că Guvernul interimar trimite la Parlament proiectul de lege prin care angajaţii din sănătate care nu s-au vaccinat împotriva COVID-19 şi care nu au trecut prin boală vor fi nevoiţi să se testeze pe banii lor.

„Alături de alţi membri din Guvern, domnul Kelemen Hunor, domnul Cseke Attila şi domnul Lucian Bode, am semnat un proiect de lege pe care îl vom depune la Parlament. Pe scurt, persoanele angajate care nu sunt vaccinate şi nu au trecut prin boală, din sistemul de sănătate public şi privat, vor trebui să se testeze pe banii proprii.

Este valabil şi pentru cei din aviaţie şi IGSU, propunerea a venit de la domnul Lucian Bode. Dacă nu ar fi trecut moţiunea de cenzură, proiectul de lege ar fi fost aprobat în şedinţă de Guvern şi trimis Parlamentului în procedură de urgenţă”, a declarat Florin Cîţu, joi, la finalul şedinţei de Guvern.

Impunerea certificatului verde pentru orice activitate din România
Premierul a dat asigurări că încă nu se gândeşte la carantinare, ca principală măsură de combatere a crizei sanitare prin care trece România odată cu valul patru al pandemiei.

Sursa: antena3.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *