În loc să recunoască știința, CDC continuă să folosească „dovezi fragile” pentru a împinge vaccinul COVID la copii, spune dr. Marty Makary de la Școala de Medicină a Universității Johns Hopkins.

În loc să recunoască știința, CDC continuă să folosească „dovezi fragile” pentru a împinge vaccinul COVID la copii, spune dr. Marty Makary de la Școala de Medicină a Universității Johns Hopkins.

O echipă de cercetători de la Johns Hopkins a informat recent că atunci când studiau un grup de aproximativ 48.000 de copii, au descoperit zero decese prin COVID în rândul copiilor sănătoși. Cu toate acestea, după cum subliniază Dr. Marty Makary, medic expert și profesor la Școala de Medicină Johns Hopkins, la Școala de Sănătate Publică Bloomberg și la Școala de Afaceri Carey, aceste tipuri de studii cu „implicații semnificative” nu par să contează deloc pentru Centrele pentru Controlul Bolilor (CDC).

Echipa de cercetare a doctorului Makary „a lucrat cu organizația nonprofit FAIR Health pentru a analiza aproximativ 48.000 copii cu vârsta sub 18 ani diagnosticați cu Covid în datele de asigurări de sănătate din aprilie până în august 2020”.

După ce a studiat date cuprinzătoare despre mii de copii, echipa „a constatat o rată a mortalității de zero în rândul copiilor fără o afecțiune medicală preexistentă, cum ar fi leucemia”.

În loc să recunoască această realitate științifică, Makary spune că CDC continuă să folosească „dovezi fragile” pentru a împinge vaccinul COVID la copii.

După cum a subliniat Makary în Wall Street Journal luni, implicațiile investigației echipei sale sunt enorme. „[Dacă cercetarea noastră] se susține, are implicații semnificative pentru copiii sănătoși și dacă au nevoie de două doze de vaccin”, spune Makary.

La urma urmei, „Asociația Națională pentru Educație a dezbătut dacă să îndemne școlile să solicite vaccinarea înainte de a reveni personal la școală. Cum pot ei sau oricine altcineva să dezbată problema fără datele corecte?”

Întrebarea lui Makary este evidentă, dar nu mai puțin oportună. Makary spune că numărul umflat de decese COVID continuă să fie corectat și „revizuit în jos”.

Dar, în loc să combată neîncrederea instituțională cu date și dezbateri științifice, Makary spune că CDC evită transparența și cercetările riguroase. El a criticat agenția luni, spunând că „numară în exces spitalizările și decesele Covid și nu va lua în considerare dacă o injecție este suficientă”. Potrivit lui Makary, această problemă este sistemică.

Makary spune că „o mulțime de politici guvernamentale și private” privind vaccinarea copiilor depind de un punct de date discutabil.

Citiți și:  Certificat verde obligatoriu la locul de muncă în România! Legea este gata! SURSE

CDC afirmă că 335 copii cu vârsta sub 18 ani au murit cu un diagnostic COVID în registrul său. Cu toate acestea, Makary raportează că „CDC, care are 21.000 angajați, nu a investigat fiecare deces pentru a afla dacă Covid l-a cauzat sau dacă a implicat o afecțiune medicală preexistentă”.

„Fără aceste date, Comitetul Consultativ pentru Practicile de Imunizare al CDC a decis în luna mai că beneficiile vaccinării cu două doze depășesc riscurile pentru toți copiii cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani”, spune Makary.

„Am scris sute de studii medicale revizuite de colegi și nu mă pot gândi la niciun editor de revistă care să accepte afirmația că 335 decese au fost rezultatul unui virus fără date care să indice dacă virusul a fost incidental sau cauzal și fără o analiză a factorilor de risc relevanți, cum ar fi obezitatea”.

Potrivit lui Makary, CDC sfidează normele de investigare medicală propagând o afirmație „subțire” fără investigații suficiente sau transparență. Și acesta nu este un incident izolat. Makary ilustrează că face parte dintr-un model.

Directoarea CDC, Rochelle Walensky, afirmă că 200 spitalizări pentru copii și un deces în patru luni puteau fi prevenite daca se vaccina un milion de adolescenți. Cu toate acestea, Makary nu este convins. El spune că „Raportul agenției privind spitalizarea adolescenților cu Covid, la fel ca numărul lor privind decesele, nu face distincția pe site-ul web dacă un copil este internat pentru Covid sau cu Covid”.

Aceasta este o problemă, deoarece există o diferență evidentă între aceste categorii de pacienți. Spitalele examinează adesea pacienții pentru a detecta COVID ca o chestiune de rutină, chiar dacă nu există nimic care să sugereze că sunt infectați cu virusul.

Dar conform măsurilor lui Walensky, Makary spune că „un copil asimptomatic care dă rezultate pozitive după ce a suferit un traumatism într-un accident de bicicletă va fi considerat o spitalizare Covid”.

Makary spune că rapoartele nesigure din partea CDC nu se opresc aici. El adaugă că, „CDC ar putea, de asemenea, [-] să capteze date despre complicațiile vaccinului”. CDC își bazează analiza risc-beneficiu pentru vaccinarea tuturor copiilor pe rate de complicații din baza de date a Sistemului de raportare a evenimentelor adverse ale vaccinurilor (Vaers).

Până în prezent, spune Makary, CDC încă nu se preocupă de documentarea noilor spitalizări zilnice care în mod real provin de la COVID. În schimb, raportează rata umflată de spitalizare pentru orice pacient care dă pozitiv la proba de virus. Și în timp ce CDC împinge vaccinul către americani, Makary spune că agenția pare complet dezinteresată în a descoperi ratele imunității naturale.

Citiți și:  Pseudo-ziaristele vacciniste Alexandra Păcuraru și Sorina Matei, ridiculizate pentru prostie respectiv oportunism și exces de zel

În loc să caute transparență, CDC și alte entități mari evită cercetările științifice și îi reduc la tăcere pe cei care îndrăznesc să pună întrebări incomode.

Vezi si: Avocat Elena Radu către propagandiștii RO Vaccinare: ȘI VACCINAȚII MOR. TERMINAȚI CU MINCIUNILE ȘI NU MAI PUNEȚI SĂNĂTATEA ȘI VIAȚA CETĂȚENILOR ÎN PERICOL!

„Epidemiologul de la Harvard Martin Kulldorff mi-a spus că a fost expulzat din grupul de lucru al comitetului consultativ privind siguranța vaccinului Covid după ce și-a exprimat o opinie contrară”, notează Makary.

În loc să depindă de „date neverificate”, spune Makary, „CDC sau Food and Drug Administration ar trebui să repartizeze rapid medicii pentru a investiga fiecare dintre miile de complicații vaccinale raportate Vaers.”

Conform constatărilor lui Makary, agenția ar trebui, de asemenea, să-și reevalueze afirmațiile cu privire la mortalitatea și spitalizarea copiilor.

CDC nu este singura entitate ale cărei doctrine sunt implicate de aceste descoperiri. În timp ce echipa lui Makary a înregistrat zero decese prin COVID pentru copiii sănătoși, copiii din toată țara continuă să sufere mandate obligatorii de mască draconiană și alte restricții impuse pe baza convingerii că COVID este un risc ridicat pentru copii.

Inspirați de punctele de discuție ale democraților, state precum Connecticut, New Mexico, Hawaii, Virginia, New York și Washington all force K-12 obligă studenții să poarte măști, indiferent de statutul lor de vaccinare. Între timp, CNN, NBC News, CBS News, și alții continuă să păstreze narațiunea că copiii înca ar trebui să se „mascheze”.

Audrey Unverferth este stagiară la The Federalist și senior la Universitatea din Chicago, unde studiază drept, litere și societate și studii rusești și est-europene. Este, de asemenea, cofondator, editor și redactor-șef al Chicago Thinker. Urmăriți-o pe Twitter @audrey__unver or email audreyu@uchicago.edu. – Invictus

Vezi si: Cum mediatica denunțatoare a Facebook este folosită pentru a spori cenzura și puterea politică

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *