E OFICIAL! În caz de război, tinerii români între 20 şi 35 de ani vor fi înrolaţi

110520_M_3545V_005

Autorităţile au aprobat modelul formularului medical pe care tinerii cu vârste cuprinse între 20 şi 35 de ani vor trebui să îl prezine la comisiile locale de recrutare-încorporare pentru a fi înrolaţi în caz de război. Modelul certificatului medical, care va fi eliberat de medicii de familie, a fost publicat luni în Monitorul Oficial.

Armata română vs. armata ucraineană vs. armata rusă. Ce planuri are Vladimir Putin cu Ucraina şi cât de real este pericolul unei invazii militare ruseşti şi al unui război ruso-ucrainean

Ordinul de aprobare a certificatului face trimitere la o lege din 2006 care spune că la declararea mobilizării şi a stării de război sau la instituirea stării de asediu, îndeplinirea serviciului militar în calitate de militar în termen ori rezervist concentrat/mobilizat devine obligatorie pentru bărbaţii cu vârste cuprinse între 20 şi 35 de ani.

În România există peste 2,1 milioane de bărbaţi cu vârste cuprinse între 20 şi 35 de ani, potrivit datelor de la recensământul din octombrie 2011. Ordinul a fost publicat în contextul crizei existente în Ucraina.

ordin

ordin2

8 comments

  1. suga pula da ce pula mea a facut statu pentru mine sa ma duc la razboi??sa mearga alti!!! si oare daca asa e oare copii bagatasilor si smecherilor din parlament merg si ei la razboi???daca merg ma duc si io alaturi de ei!!!! dar nu prea cred ca isi lasa astia lamborghini acasa si se duc la razboi,o decizie de cacat!!!!!!!!!

  2. Cand eu am fost umilit si batjocorit de catre autoritatile germane, statul (anti)roman prin MAE mi-a raspuns ca "nu este de competenta noastra" sa te ajutam si sa sesizam Bruxelles ca ti s-au incalcat toate drepturile si libertatile garantate de Carta Internationala a Drepturilor Omului. Acum, zice ca vrea ca sa ma incorporeze pe mine ca vor jidanii sa moara tineretul Romaniei nimicit de rusi, ca mai apoi ei, jidanii, ucigasii pamantului, asasinii palestinienilor si nu numai, sa se aseze in Romania si sa nu mai fie nimeni ca sa-i opreasca dupa aceea ca toti for fi morti. Ba, stii ceva? Nu merge! Ma cac pe voi cu armata voastra si cu presedintele vostru care atata ursul cu batul prin gard ca asa ii dicteaza sefii lui de la Tel Aviv. Voi, conducerea tarii, mie nu mi-ati dat nimic. Voi pentru mine nu ati facut nimic. Nimic bun! Mi-ati dat petrolul strainilor, mi-ati dat gazele tot strainilor, mi-ati dat si aurul si mi-ati dat suveranitatea altora. Si acum eu trebuie sa ce? Sa mor ca sa va apar fiicele voastre prosaste dar europarlamentare? Sa va apar amantele, posetele amantelor, pantofiorii de mii de euro furati? Sa va apar averile furate de la mine si de la alti 18 milioane de romani? Ba, nu merge!

  3. Este "bine" ca ei isi fac planuri, dar noi le vom executa ordinele? Care sunt sansele ca armata romana care este praf la ora actuala in orice domeniu sa reziste in fata a doua milioane de rusi inarmati pana in dinti cu cea mai noua tehnica militara? Si credeti ca rusii vor veni singuri? Ascultai aici ca este logic ce va spun si a si fost profetit si de sfintii parinti(Arsenie Boca a profetit sigur ca asa va fi): Rusii vor veni odata cu bulgarii care au ura pe noi si considera ca o parte din tara lor este la noi. Vor veni si cu ungurii care in ultimul timp s-au aliat cu rusii si rusii le-au promis ca ii vor sustine in "redobandirea" Transilvaniei. Vor veni cu vesnicul dusman Ucraina care sunt tatarii de altadata ca jefuiau, praduiau rapeau, violau si omorau in raidurile din tara noastra. Si s-ar putea sa vina si cu sarbii care au o polita de platit Romaniei care a permis americanilor sa se aprovizioneze cu bombe ca sa le dea in capul sarbilor. Daca sarbii nu vor veni, in mod sigur vor sprijini logistic armatele invadatoare, pentru ca la mijloc va fi vorba de Rusia care este aliatul dintotdeauna al Serbiei. Ce sanse sa avem noi in fata unei asemenea invazii? Cat de tampiti sa fim noi soldatii de rand ca sa luptam? Generalii vor da ordine ca ei stau la caldurica in adapost, dar tinerii vor fi atat de prosti ca sa moara pentru aia care le-au umilit parintii de 25 de ani incoace, pentru aia care i-au umilit pe ei si acum ii vor trimite la moarte sigura?

  4. Este greu sa te duci la lupta pt nemernicii care ne conduc , dar si mai greu sa nu te duci, caci sa te ti crime si violuri , sa te ti genocid …. Ai de ne conduc se duc intr-un paradis cu ultimii bani, noi romanii ingrasam pamantul ! Eu zic ca merge mai usor cu : mai intai luptati si apoi va in toarceti si-i arestati pe ticalosi !

  5. Sa se duca cine o vrea la lupta :)) io ma duc in munti :))

  6. sa ne fereasca Dumnezeu de razboi,ca rusii,trec fluierand prin Romania!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *