Împușcături la secția de votare. Oamenii legii au declanșat o anchetă

Un incident grav a avut loc, duminică dimineață, la o secție de votare din județul Gorj.

Un polițist a tras cu pistolul în secția de votare în care se aflau mai multe persoane. Incidentul s a întâmplat în comuna Turburea, județul Gorj, înainte de deschiderea secției de votare.

Glonțul a trecut prin geamul clasei în care se afla secția de votare. Polițistul a controlat armamentul pe care îl avea în dotare, iar arma s-a descărcat accidental.

La momentul transmiterii acestei știri, oamenii legii fac o anchetă pentru a determina condițiile în care arma polițistului s-a descărcat, transmite România TV.

Omul legii este întrebat și tras la răspundere pentru faptul că arma nu a fost asigurată. „Incidentul s-a produs înaintea deschiderii de vot, au existat doar pagube materiale”, a declarat purtătorul de cuvânt al MAI.

Alegeri parlamentare 2020. Câți deputați și senatori sunt aleși în Gorj

Duminică, Pe 6 decembrie 2020, românii sunt așteptați la vot pentru a îi alege pe senatorii și deputații care, în următorii patru ani, îi vor reprezenta în Parlamentul României Conform legii alegerilor parlamentare, numărul de mandate din fiecare județ este decis în funcție de populație. Astfel, un deputat reprezintă 73.000 de locuitori, iar un senator 168.000 de locuitori.

În Gorj vor fi desemnați doi senatori și cinci deputați.

800 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

LASA UN COMENTARIU