“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MEDICAL

IMPORTANT! Vesti URIASE pentru cei care s-au vaccinat

vaccin coronavirus covid19 1024x683 1

Vești bune pentru persoanele care se vaccinează anti-covid cu vaccinul produs de AstraZeneca. La fel ca și în cazul serurilor produse de Pfizer și Moderna, și acest tip de vaccin scade riscul de deces cu 80%. Ce susțin specialiștii?

Health Public England (PHE) informează că ultime date analizate ale vaccinului anti-Covid produs de AstraZeneca arată că o doză a serului duce la un risc de deces cu 80% mai mic.

Totodată, sursa citată precizează că în cazul vaccinului produs de Pfizer, lucrurile stau și mai bine. Mai exact, eficiența acestui vaccin crește de la 80%, când are după o singură doză, până la 97% după administrarea celei de a doua doze.

De menționat este faptul, că potrivit, Health Public England (PHE) acesta este primul studiu realizat care măsoară rata de protecție împotriva a vaccinului AstraZeneca împotriva decesului, pe baza datelor din lumea reală.

Studiul a fost realizat în perioada decembrie 2020 și aprilie 2021. Potrivit sursei citate, în cadrul acestuia au fost analiate noile cazuri simptomatice de infectare cu noul coronavirus, dar și persoanele care au murit în termen de 28 de zile de la testul pozitiv.

Ce protecție oferă Pfizer și AstraZeneca
Astfel, rezultatele arată că toate personaele care au primit o doză unică de vaccin AstraZeneca au fost protejate în proporție de 55% împotriva decesului. De cealaltă parte, persoanele vaccinate cu o singură doză de Pfizer au fost protejate într-o proporție de 44%, împotriva decesului, comparativ cu persoanele nevaccinate.

Sursa citată precizează că oricare dintre vaccinuri oferă un procent de aproximativ 80% de protecție împotriva mortalității în cazul infectării cu noul coronavirus..

„Combinat cu protecția pe care o oferă vaccinurile pentru a nu contracta boala în primul rând, ajungem la un procent de aproximativ 80% protecție împotriva mortalității la persoanele vaccinate cu o singură doză, cu oricare dintre vaccinuri”, susține PHE.

În același timp, un alt set de teste pe care Health Public England (PHE) le deține stimează faptul că două doze de vaccin produse de Pfizer sunt suficiente pentru a reduce riscul spitalizării cu 93% în cazul persoanelor infectate cu noul coronavirus și care au peste 80 de ani.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.