CUTREMUR la Guvern! Dăncilă nu mai are nicio șansă: Și-au dat DEMISIA!

Este o adevărată implozie în Guvern. Premierul Viorica Dăncilă nu mai are nicio șansă. Trei persoane cheie din Guvern și-au dat demisia. După ce Călin Popescu Tăriceanu și ALDE au ieșit din alianța de guvernare, Executivul este pe butuci. Totul este oficial. Trei miniștri i-au spus adio lui Dăncilă.

Este oficial! Ministrii celor de la ALDE și-au dat demisia din Guvern. Grațiela Gavrilescu, Viorel Ilie și Anton Anton i-au făcut pe plac lui Călin Popescu Tăriceanu. În schimb, Ramona Mănescu de la Externe a rămas pe loc.

Miniştrii ALDE Graţiela Gavrilescu – Mediu, Viorel Ilie – Relaţia cu Parlamentul şi Anton Anton – Energie şi-au depus, marţi, demisia la Secretariatul General al Guvernului, a precizat purtătorul de cuvânt al Executivului, Nelu Barbu.

„Da, au fost depuse demisiile la Secretariatul General al Guvernului, au fost trimise spre Cancelarie pentru a fi înregistrate, urmează procedura normală. Şi-au depus demisiile doamna Graţiela Gavrilescu, domnul Anton Anton şi domnul Viorel Ilie”, a declarat Nelu Barbu la Palatul Victoria.

Întrebat când vor ajunge la Palatul Cotroceni propunerile de miniştri interimari, purtătorul de cuvânt al Guvernului a precizat: „Premierul va trimite cred că în această după-amiază propunerile, urmează procedura, trebuie să fie înregistrate la Cancelarie, trebuie semnate de premier şi apoi urmează procedura de numire a interimarilor în funcţiile rămase vacante”.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *