IMPACT MORTAL. Accident TERIBIL. O persoana a murit pe loc


Un şofer de 40 de ani a provocat un accident mortal in Timiş, pe raza localităţii Săcălaz, după ce nu a dat prioritate în intersecţie unei maşini care mergea regulamentar.

Impactul a fost unul deosebit de puternic, una dintre maşini fiind arucată într-o casă, iar cealaltă în şanţ. Un copil de 5 ani a fost grav rănit şi transportat la spital, iar o femeie de 65 de ani a murit în urma impactului.

Potrivit poliţiştilor, în accident au fost implicate 2 autoturisme cu 4 persoane, într-una dintre maşini aflându-se şi un copil de 5 ani care a fost grav rănit.
În urma impactului, o femeie de 65 de ani a decedat, rămânând încarcerată. Copilul va fi transportat la spital de către o ambulanță SAJ, pentru îngrijiri medicale. Ceilalți 2 adulți au primit îngrijiri medicale la faţa locului, însă au refuzat transportul la spital.

Pompierii au efectuat manevrele pentru descarcerarea victimei decedate, au acordat îngrijiri medicale şi asigură măsurile PSI neceare.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpa și vătămare corporală din culpa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *