Imigranții să fie cazați în Secuime!

MUSLIM-FIGHT-ON-STREET

Dragi Mitici politici din Comisia pentru Refugiati,

In urma stirilor aparute in presa romaneasca la data de 8 Septembrie 2015, din care redau mai jos un fragment, m-am gandit sa va dau o sugestie.

„Preşedintele Comisiei pentru politică externă din Camera Deputaţilor, Laszlo Borbely, a declarat, marţi, că va fi creată o comisie parlamentară specializată pe migraţie, azilanţi şi refugiaţi, precizând că s-a discutat despre necesitatea analizării legislaţiei, sub aspectul integrării acestora, potrivit b1.ro.
[…] Întrebat dacă s-a discutat despre ideea ca România să primească doar refugiaţi creştini, Borbely a spus că nu s-a discutat, dar că el nu este de acord să se pună problema astfel, fiind foarte dificil „să faci o anumită discriminare pe bază de religie sau etnie”.

Iata despre ce este vorba. Pentru a nu se face discriminare pe baza de etnie sau religie, ce-ar fi daca ati adopta solutia optima a relocarii si impamantenirii refugiatilor in zonele locuite majoritar de maghiari (Odorheiul Secuiesc, Covasna, Miercurea Ciuc) pentru a asigura o mai buna echilibrare demografica.
In acest fel, ca semn de infratire, pe primarii va fi arborat si steagul verde al islamului alaturi de steagul secuiesc.
Sunt absolut sigur ca maghiarii din toata lumea vor saluta, vor aprecia si vor sarbatori acest lucru cu focuri de artificii sau … doar cu focuri.

Pe de alta parte, va rog sa transmiteti Miticilor din Guvern consideratia mea pentru ideea generoasa de a-i aduce pe refugiati doar in mari centre urbane. Cred ca este hotarare extrem de inteleapta, deoarece doar asa se vor putea „integra” in multime, reusind in mod perfect sa nu mai fie deosebiti si nici … gasiti. Practic, vor deveni invizibili, asa incat nu va mai fi nicio urma de discriminare.
Cum tinerii intre 20 si 40 de ani si-au pierdut actele in luptelor pentru asigurarea … existentei si a exodului, identitatea lor se determina strict pe baza cuvantului dat care nu trebuie pus la indoiala pentru a nu le rani sentimentele. Credeti ca pentru ei, care vor sa ajunga la fratii lor din Germania,”Ein mann, ein wort!” este doar o vorba in vant?
Sigur, controalele pentru cetatenii romani cu documente in regula, trebuie intetite la granite si aeroporturi, ca doar, asa cum bine zic oficialii UE, romanii nu sunt in zona Schengen.

Fara discutie ca aducerea strainilor nedocumentati va justifica ridicarea in regim de urgenta a Marii Moschei si a Centrului Cultural aferent pentru PROZELITISM MUSULMAN intr-o zona cu putini musulmani cum este Bucurestiul. Nu ma indoiesc ca ideea generoasa a domunui Prim Ministru, Victor Ponta este ca odata cu modificarea structurii demografice si cu inclinarea balantei religioase a Bucurestiului spre islamism, planul „romanesc” umanitar pentru crearea celei mai mari capitale europene crestino-islamica va prinde contur, mai ales ca rata de inmultire a noilor veniti este cu mult superioara celei a romanilor.
Totusi, dragi Mitici politici parlamentari si guvernamentali, cred ca preconizata maretie islamo-crestina a Bucurestiului nu o va putea intrece pe cea a Parisului si foarte curand pe a Berlinului.
Desi va exista o perioada de acomodare cu oarecare inconveniente pentru bucuresteni si pentru cei din marile orase din cauza circulatiei ingreunate la ora rugaciunii, acestea, circulatia si rugaciunea, vor fi strict reglementate dupa o scurta perioada de tranzitie, cand locuitorii din asezarile urbane isi vor intelege datoria sacra de a se ruga in acelasi mod.

Social, trebuie sa admitem ca evolutia societatii va fi exact in directia dorita de socialistii europeni si cei romani. Intr-adevar, cum femeile vor avea obligatia sa stea acasa si sa faca copii cat mai multi, ajutoarele sociale vor deveni ratiunea de a exista si de a actiona a Guvernului socialisto-islamist.

Desigur, eludarea Constitutiei prin implementarea de populatii straine pe teritoriul Romaniei nu-i o problema pentru Presedinte, Prim-Ministru, politicieni si parlamentari. Doar se stie ca ordinele (Berlinului si Bruxelles-ului) nu se discuta, ci se executa, iar Romania, a carei suveranitate trebuie subordonata cresterii puterii UE, asa cum atat de patriotic s-a pronuntat in timpul presedintiei sale, marele roman, dl. Traian Basescu, va trebui sa-si inteleaga pozitia de regiune fruntasa periferica europeana.

In incheiere, mai am totusi o nedumerire, asa ca simplu cetatean roman si etnic roman al unei tari cu o majoritate de cca.90% romaneasca. Oare de ce Presedintele Comisiei de Politica Externa a Camerei Deputatilor este un etnic maghiar?
Oh, inteleg, maine, poimaine afacerile externe ale statului roman vor ajunge, in cazul modificarilor demografice impuse de UE, in sarcina etnicilor arabi de confesiune islamica, ca semn al prieteniei si integrarii culturale multietnice si multireligioase.

Personal, aduc multumirile din inima partidului de guvernamant, parlamentarilor, presedintelui Romaniei (nu cred ca era adecvat sa scriu „roman” pentru a nu-i leza sentimentele de membru al „Forumului German”), Primului Ministru al Romaniei, europarlamentarilor de la UE (as fi vrut sa fie ai Romaniei dar ei vorbesc doar in numele si pentru UE), politicienilor (nici acestora n-am putut sa le atasez atributul „roman” deoarece ei se identica cu mandrie ca trompete ale partidului care i-a facut „oameni”).

Miticii mei dragi, cand locurile dumneavoastra de munca vor fi date noilor sositi pentru a se integra mai repede si cand va veti ceda umanitar locuintele familiilor acestora (dupa exemplu inaltator al lui Juha Sipila, Premierul Finlandei) va rog sa nu ezitati sa-mi scrieti pentru a va primi in casa mea ca doar „Mi casa es tu casa”.

Al vostru,

Nea Iancu

Pt. conformitate,
Mircea Popescu

.
Nota redacției: ați omis meritul principal al deputatului bozgor: este pușcăriabil! Un găinar politician!

VEZI SI: UDMR va fi scos în afara legii

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

5 comentarii

  1. mihai cruceana

    Omul asta nu da cu toroipanui.Sunt impunsaturi de floreta unde trebuie.Nu face propuneri aberate.Ne arata incaodata de unde pleaca radacinile Raului." E pamflet.("Razand,moravuri indreptati")Doar sa zambim."Maine va fi si mai rau".

  2. Trimiteti cam 500 de mii de imigranti, ca sa ne unim cu ei si sa va nimicim pe toti cat mai repede, pt. ca cu oricine se poate trai, dar cu tiganii romani nu….

  3. Care Mircea Popescu ești, trilemistul?

  4. sti ce inseamna bozgor? nu in orase maghiari sa vina imigranti ca la noi nu sunt salarii, in orasele romanesc acolo sunt salarii. Sa mearga acolo unde domnul presedinte a dat bani la maghari numai a promis salarii decente.In caz ca nu sti ce inseamna bozgor atunci iti explic este roman refuzat de la exportul de gunoi. In caz ca maghiarii nu sunt romani asa nu este valabil la domnul deputat ci la tine care nici nu sti ce inseamna. Daca vrei sa sti judetele Harhgita si Covasna sunt cele mai sarace judete in aceasta tara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *