Imigrantii islamisti sunt acum stăpânii Europei. Ei dictează cum să se îmbrace fetele. Urmează să ceară să-şi acopere şi feţele. Cum vi se pare?

elevele-cu-haine-provocatoare

Un director de școală din Bavaria a fost nevoit să ceară elevelor să-și acopere brațele și picioarele, pentru propria lor protecție față de sirienii “refugiați” în zonă.

Într-o scrisoare trimisă părinților, Martin Thalhammer, șeful Wilhelm-Diess-Gymnasium din orașul Pocking, Bavaria, cu o populatie de eleve în jurul a 15.000 solicită ca fetele să se abțină de la a purta “haine revelatoare”, deoarece “cazarea refugiaților”, respectiv sute de sirieni, s-a realizat lângă sala de sport la școlii, relatează New Observer.

În scrisoarea liceului Wilhelm-Diess-Gymnasium, directorul a avertizat elevele că sala de sport a școlii lui a fost închisă iar orele de Educație Fizică se mută la o școală primară din vecinătate.

“Cetățenii sirieni sunt în principal musulmani și vorbesc araba. Refugiații sunt marcați de propria lor cultură. Deoarece școala noastră este chiar lângă locul în care aceștia locuiesc, fetele ar trebui să poarte haine decente. Apariția cu topuri sau bluze fără mâneci, pantaloni scurți sau fuste mini ar putea duce la neînțelegeri. ”

„Neînțelegerile, la care se referă scrisoarea sunt, desigur, atacuri sexuale asupra fetelor albe, așa cum s-a întâmplat peste tot în cazul în care bărbații din lumea a treia au descins în Comunitățile Europene”, mai scrie New Observer.

De exemplu, în Suedia, numărul de violuri a crescut atat de dramatic că națiunea a fost clasificată oficial ca și “Capitala Occidentală a violului” și acum se află pe locul doi pe lista țărilor privind cazurile de viol, fiind depășită doar de Lesotho în Africa de Sud, scrie curentul.info.

Directorul a informat părinții și despre măsurile suplimentare de securitate.

“Pentru refugiați, accesul la grădinile școlare și clădiri este strict interzis. Numărul cadrelor didactice care supraveghează în timpul pauzelor a crescut “, a scris el.

Incredibil, Thalhammer apoi a continuat: elevii să se abțină de la a se “încrunta în direcția refugiaților sau de a le face fotografii” și a încheiat cu “Remarcile depreciative sau rasiale nu pot fi tolerate în nici un fel.”

Potrivit Die Welt, scrisoarea lui Thalhammer “nu a fost primită favorabil de către unii părinți, dar un politician local a spus că mutarea a fost ” absolut necesară”.

“Când adolescenții musulmani merg la piscine sunt copleșiți când văd fete in bikini”, a mai spus el.

„Acești băieți provin dintr-o cultură astfel încât dacă văd piele de femeie se încruntă și astfel deranjează fetele noastre fără să realizeze. Evident asta ne îngrijorează” a mai spus politicianul.

VEZI SI: CENZURA! Jigodia de Merkel cere Facebook să acționeze energic împotriva celor care postează mesaje împotriva refugiaților

8 comments

  1. nu credeam cand eram mic ca la varsta de 20 si ceva de ani voi trai asemenea clipe cand Europa va trebui sa se conformeze dupa mizeriile musulmane si cand popoarele europene isi vor gasi sfarsitul…daca stiam m-as fi sinucid inca de la 10 ani.

  2. Deci astia au venit in Europa sa dicteze morala musulmana. E cineva de acord cu chestia asta?

    • sper sa aiba toti parte de pluton de executie ! animale ordinare !

    • nu nu sunt de acord..poporul sa se trezeasca la realitate si sa ia masuri drastice impotriva lor..daca mai era hitler cu ceilalti nu mai vedeai picior de musulman..

  3. Probabil va incepe un lung sir de vendete. Nu cred ca vreun parinte va sta cu mainike in san sa vada cum le sunt violate fetele de neprihanitii astia.

  4. Vorba cantecului Hotel California (Vama Veche)- Americani-s de vină, futu-i în gură să-i fut!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *