Imigranti TIGANI din Romania arestati la Londra, la doua zile de la anularea restrictiilor

Mai mulţi TIGANI din Romania, inclusiv o femeie care a venit în Marea Britanie pentru îngrijiri medicale gratuite, au fost arestaţi joi în zona Marble Arch, la Londra, după două zile de la anularea restricţiilor impuse românilor şi bulgarilor pe piaţa muncii, relatează The Daily Express în pagina electronică.

Potrivit publicaţiei, agenţi din cadrul Agenţiei britanice pentru control la frontieră au arestat aproximativ 12 TIGANI din Romania care aveau cu ei saci plini cu haine şi obiecte personale. După ce au fost percheziţionaţi, amprentaţi, fotografiaţi şi înregistraţi de oficiali din cadrul Agenţiei, membrii grupului au fost obligaţi să mărşăluiască spre un loc de unde urmau să fie luaţi cu dube aparţinând Ministerului de Interne.

„Acest lucru face parte din activitatea noastră obişnuită pe care o desfăşurăm în întreaga ţară zilnic. Atunci când cei care nu au permisiunea să se afle în Marea Britanie refuză să se întoarcă acasă în mod voluntar, vom acţiona pentru a-i îndepărta”, a declarat un purtător de cuvânt al ministerului citat de Mediafax.

Citiți și:  Gaborii ţepari prin metoda „Acoperişul“ au ieşit din nou la „atac“. În ce constă escrocheria

Potrivit publicaţiei, în grup de afla o femeie tiganca care a declarat „că a venit în Marea Britanie pentru a urma un tratament gratuit într-un spital”. Înainte să fie condusă, Daniela, îmbrăcată în negru şi având asupra ei o pungă de plastic plină cu medicamente şi „documente” de la Sistemul Naţional britanic de Sănătate (NHS), a declarat că a „venit pentru spital” şi că suferă de „astmă şi angină pectorală”. (ADICA E CU TOATE BOALILI’, CU CAPU’, CU CARDIESHI’ [vedeti videoclipurile de mai jos care deja cred ca le cunoasteti])

Operaţiunea Agenţiei s-a desfăşurat la mai puţin de 48 de ore de la anularea restricţiilor impuse pe piaţa muncii românilor şi bulgarilor, de care TIGANII au profitat, iar arestările au fost operate în zona cunoscutului monument londonez, devenit punct de întâlnire pentru tiganii originari din Romania care sosesc în Marea Britanie, potrivit publicaţiei. Membrii grupului vor primi bilete de avion spre România (pacat ca nu spre Auschwitz), adaugă ziarul.

Citiți și:  Mădălin Voicu, radiografia lumii interlope. „Țiganii au un mod de viață…”

Conform legislaţiei care a intrat în vigoare la 1 ianuarie, „persoanele de etnie” (adica suboamenii) care sunt expulzate nu se pot întoarce pentru o perioadă de un an (putin), a declarat un purtător de cuvânt al Ministerului britanic de Interne. Biletele imigranţilor care sunt de acord să se întoarcă acasă sunt plătite de către Ministerul britanic de Interne, consilii locale, iar uneori de către asociaţii de binefacere pentru persoane fără adăpost ca ThamesReach, potrivit publicaţiei. (ADICA PE BANII BRITANICILOR CE PLATESC TAXE LA STAT – incercati sa va puneti in situatia lor in caz ca deja nu o faceti deja)

Articol de M.T. – Nationalisti.ro

Tigani cu „probleme de sanatate” – PART I

Tigani cu „probleme de sanatate” – PART II

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
dukenazy
dukenazy
6 ani in urma cu

Parca mai demult noi discriminam tigani si nu le dam drepturi sa se integreze in societate. Acum au ajuns de acord cu noi ca de fapt ei nu au nevoie de drepturi ci mai degraba sa traiasca din ajutoare sociale platite din taxele noastre, precum si alte metode de a profita de pe urma romanilor.

Vad ca nu doar ca nu s-au integrat ci au reusit sa tiganizeze romani si deci sa ne asimileze. Va spun eu ca daca nu vor fi luate masuri impotriva tiganizarii romanilor, tiganii ne vor asimila tot mai mult decat sa se integreze in societate.

E plina societatea de romani tiganizati. Acestia sunt cunoscuti sub denumirea de cocalari. Ei prefera stilul de viata al tiganilor, adica sa traiasca in lux fara sa munceasca, comitand diverse infractiuni antisociale!