IMIGRANTI prinşi în timp ce intrau ilegal în România, pe frontiera verde

imgr

Doi albanezi, un sirian şi un irakian s-au ales cu dosare penale pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat, după ce au intrat ilegal în România.

Primii care au căzut în plasa oamenilor legii au fost sirianul şi irakianul. Aceştia vroiau să intre ilegal în ţara noastră pe frontiera verde dinspre Ungaria, pe raza Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare. Cei doi sunt solicitanţi de azil în Ungaria, însă vroiau să ajungă în Serbia acolo unde familiile lor sunt cazate într-un centru de refugiaţi.

Cei doi albanezi au fost prinşi pe frontiera verde, pe raza Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga. Aceştia vroiau să ajungă în ţări din vestul Europei, însă nu aveau nici un document legal.“Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei celor patru cetăţeni straini şi cercetării acestora sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

În baza acordurilor internaţionale în vigoare, cele patru persoane au fost predate autorităţiilor maghiare, respectiv sârbe”, spun poliţiştii de frontieră.

VEZI SI: Bărbatul care a dezvăluit că două tinere musulmanele au fost agresate în Capitală, implicat într-o anchetă DIICOT pentru propagandă islamistă

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *