Imaginile zilei: „Pachețel cu alimente” pentru Orban

Ludovic Orban este ironizat de social democraţi în legătură cu veniturile pe care le-a declarat.

PSD Cluj i-a trimis premierului Ludovic Orban un pachet cu un deodorant, mai multe conserve și 100 de lei. Liderul filialei PSD spune că a inițiat acest demers după ce a auzit că premierul trăiește cu doar 3.000 de lei pe lună, iar dacă va fi nevoie îi va trimite și „sarmale sau chiloți”.

„În această dimineață, prin intermediul unui curier, filiala PSD Cluj a trimis un mic pachețel cu alimente, bani, produse cosmetice si cărti către domnul Ludovic Orban, premierul României, despre care am aflat cu îngrijorare că trăiește doar cu 3000 de lei pe lună. Propunerea de întrajutorare a venit din partea domnului Marinel Bagacean, pensionar, membru vechi al PSD Cluj, care ne-a atras atenția că nu putem sta nepăsători in fata problemelor de viata ale unui om năcăjit cum e domnul Ludovic Orban care, dovedind un spirit de sacrificiu enorm, din putinul pe care îl avea, a donat la partid in campanie si 17000 de lei, adică jumatate din venituri, trăind în post si smerenie tot anul.

Citiți și:  Lovitură fără precedent pentru președintele Klaus Iohannis. Cine vrea sa-i ia locul

Speram să îi ajungă cele trimise până când își va lua leafa de premier, dacă e nevoie, mai trimitem și sarmale, sosoni si chiloti dinamo, ca să treacă cu bine domnul premier această iarnă si să facă cât mai repede bugetul”, a declarat Liviu Alexa, presedinte PSD Cluj.

Ludovic Orban și-a publicat declarația de avere și potrivit documentului premierul a obținut venituri în 2018 de aproximativ 3.000 de lei pe lună.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.