Imaginile RUSINII pentru președintele Statelor Unite fac înconjurul lumii- FOTO

Melania Trump, soția președintelui Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a refuzat să îl țină de mână în public, iar asta nu se întâmplă prima oară.

Melania și Donald Trump, tot mai distanți
Presa internațională a sesizat că între cei doi există o distanță mai mare în ultima vreme, ba chiar unii spun că prima doamnă ar intenționa să candideze la alegeri.

Melania a fost protagonista celor mai recente imagini cu ea și Donald Trump, în timp ce pășeau pe scările unui Avion Air Force One, care a aterizat pe Baza Forțelor Aviatice Andrews din Maryland, pornind din New Jersey, notează Russia Today.

Citiți și:  Mandat de ARESTARE pe numele lui Donald Trump! Cine l-a emis

În videoclipurile care au făcut deja înconjurul lumii se poate vedea cum președintele american este refuzat de propria lui soție, care de obicei îl strângea de mână în aparițiile publice.

Unii internauți spun că Melaniei i-a fost frică să nu îi sufle vântul haina, căci ar fi rămas în pielea goală și acea imagine ar fi fost de toată pomenelea, însă cei mai mult cred că prima doamnă vrea să dea un puternic mesaj publicului prin refuzul de a-l ține de mână pe soțul ei.

Sursa: fanatik.ro

301 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU