Imaginile GROAZEI, publicate de OPC! Iată ce au încercat să vândă acesti comercianti – FOTO

carne_tocata_expirata-500x375

Oricât ar părea de necrezut, aceste produse – mezeluri, brânză, peşte – se găseau la vânzare, puteau ajunge pe masa ta. OPC a reacţionat!

Trebuie să ai stomac, nu glumă, ca să priveşti aceste imagini surprinse în timpul controalelor ori trimise de clienţi! Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor a făcut publice aceste imagini, pe site-ul său, tocmai pentru a-i pune în gardă pe clienţii magazinelor şi ai unităţilor de alimentaţie publică: asemenea produse nu au ce căuta la vânzare, nu trebuie să ajungă pe masa ta, căci te poţi îmbolnăvi grav. Nu te lăsa înşelat, reacţionează, anunţă Protecţia Consumatorilor, depune o plângere, nu-i lăsa pe comercianţii fără scrupule să-şi bată joc de sănătatea ta!

c47 c46 c45 c44 c43 c42 c41 c40 c39 c38 c37 c36 c35 c34 c33 c32 c31 c30 c29 c28 c27 c26 c25 c24 c23 c22 c21 c20 c19 c18 c17 c16 c15 c14 c13 c12 c11 c10 c9 c8 c7 c6 c5 c4 c3 c2 c1

Primirea sesizărilor şi reclamaţiilor de la consumatori se face la sediile Comisariatelor Regionale ori Judeţene pentru Protecţia Consumatorilor sau la Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor al Municipiului Bucureşti, în funcţie de locul în care îşi desfăşoară activitatea operatorul economic reclamat.

Reclamaţiile şi sesizările se fac în format scris, se pot depune personal sau se pot trimiteîn format electronic.

Reclamaţia sau sesizarea se rezolvă în termenul legal (30 de zile, cu un supliment de cel mult 15, dacă e nevoie de o cercetare mai amănunţită), cu condiţia ca aceasta să fie însoţită de toate documentele probatorii, respectiv factura fiscală, bon fiscal sau chitanţa,contract, certificat de garanţie sau alte documente, după caz.

VEZI SI: SOCANT: PARIZER ALTERAT DE 4 ZILE! DUPA SCANDALUL CU BEBELUSII, CARREFOUR VINDE PRODUSE EXPIRATE! DOVADA VIDEO!

„Pe adresa de e-mail a ANPC office@anpc.ro ne puteţi scrie numai în situaţia în care nu sunteţi multumit de modul în care a fost rezolvată petiţia dumneavoastră de către Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor la care a fost depusă sau Comisariatul nu a răspuns în termenul prevăzut de lege”, transmite Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor. (sursa: oradestiri)

VEZI SI: BUZAU: Produse EXPIRATE la PIZZA MARINA! – galerie foto

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *