IMAGINI VIDEO TERIBILE: IMIGRANTII ILEGALI AU LUAT CU ASALT GRANITA!

refugiat-610x300

Politia din Mecedonia a folosit gaze lacrimogene si grenade asurzitoare contra imigrantilor ilegali, blocati de mai multe zile la frontiera cu Grecia si care cer sa li se permita sa treaca spre Europa de Vest, in timp ce armata a inceput sa construiasca un grad de metal pentru a-i stopa.

Patru politisti au fost raniti grav de pietrele aruncate de imigrantii ilegali la frontiera cu Grecia, unde Macedonia a inceput sambata sa construiasca gardul pentru a controla mai bine afluxul de refugiati. Oamenii legii au fost loviti de pietrele aruncate „foarte probabil” de refugiatii masati de partea greaca a frontierei, potrivit presei locale.

Lungimea gardulu ce se va construi nu este cunoscuta, dar un reporter al presei a indicat ca militarii folosesc echipamente grele pentru a ridica o bariera de 2,5 metri inaltime.

Autoritatile din Macedonia au inceput luna aceasta sa filtreze imigrantii in functie de nationalitate, permitandu-le doar celor care vin din tari in conflict, precum Siria, Afganistan si Irak, sa-si continue drumul spre Europa Occidentala.

VEZI SI: MILITANŢII STATULUI ISLAMIC INFILTRAŢI CA REFUGIAŢI PLĂNUIESC ATACURI TERORISTE ÎN TOATĂ EUROPA

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *