“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRIUMOR

IMAGINI VIDEO DE TOT RASUL: Un jandarm in civil care era infiltrat printre protestatari a fost BATUT chiar de colegii lui

jandarm infiltrat batut

JANDARM INFILTRAT IN MULTIME CONFUNDAT SI BATUT BINE DE COLEGII SAI

Cu toții vorbim despre jandarmi în civil infiltrați la protestele din România. De obicei e vorba doar de paranoia. Mai puțin în clipul ăsta în care vezi un ofițer acoperit de la protestul de miercuri bătut de colegii lui.

Ne punem totusi intrebarea daca “ultrasii” nu cumva au fost o dezinformare si in locul lor au fost chiar ofiteri in civil, slugi ale PSD, care au sabotat protestul.

De ce ne punem intrebarea? Jandarmii afirma ca nu bat lume nevinovata si care nu cauzeaza dezordine la proteste… Pai atunci ce au avut cu un ofiter al Ministerului de Interne daca el nu a facut nimic rau cu adevarat …sau a facut? :)

Cine stie, poate protestele au fost sabotate chiar de anumite servicii secrete care pupa in dos actualul guvern PSD-ist…

Inca o dovada ca cea mai proasta meserie este la …Jandarmerie:

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.