Imagini video cu SENATOAREA Doina Tudor, din vremea in care dansa in CLUBURI DE NOAPTE

s11

Senatoarea Doina Anca Tudor a fost racolata in 1982 de Securitate, din pozitia de dansatoare la un bar de noapte din Bucuresti, pentru a furniza informatii despre colegi si cetatenii straini care frecventau localul. Informatia apare in nota CNSAS eliberata cand Doina Anca Tudor si-a depus candidatura pentru Senat.
doina2

Doina Tudor a dansat si pentru Angela Similea.

Cercetatorii CNSAS nu au gasit note informative semnate de senatoare. Din contra, din informator, aceasta a devenit urmarita de Securitate deoarece, reiese din nota CNSAS, Doina Anca Tudor incepuse sa foloseasca in scop personal relatiile cu strainii. Cariera de „informator” a durat mai putin de un an.

Din datele detinute de CNSAS, Doina Anca Tudor nu a fost ofiter de Securitate. CNSAS a cercetat trecutul Doinei Anca Tudor.

„In baza Notei de Constatare nr. Dl/l/1437 din data de 11.06.2014, intocmita de catre Directia de Specialitate din cadrul Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii, in care se regasesc urmatoarele elemente: doamna TUDOR (fosta STAVARUS) Doina Anca este titulara dosarului fond retea nr. R 70206 (cota C.N.S.A. S.).

Domnia sa, balerina la barul “Bucuresti”, obiectiv aflat in proximitatea Comitetului Central al PCR, a fost recrutata pentru incadrarea informativa a colegilor de munca si a diversilor cetateni straini care frecventau barul; la data de 27.04.1982, a semnat un Angajament, fiindu-i atrbuit numeIe conspirativ “ALIS”.

A fost exclusa din retea la data de 10.11.1982, cu mentiunea “nu mai corespunde scopului pentru care a fost recrutata”. De asemenea, doamna TUDOR Doina Anca este titulara dosarului fond informativ nr. 1 264642 (cota C.N.S.A.S.), domnia sa fiind urmarita, in perioada 1986-1987, pentru relatii neoficiale cu cetateni straini. Directia de Specialitate nu a identificat informatii transmise Secuntatii de catre doamna TUDOR Doina Anca.

Totodata, in cuprinsul Notei de Constatare nr. Dl/1/1437 din data de 11.06.2014, ca urmare a verificarilor efectuate, nu exista niciun fel de indicii cu privire la calitatea persoanei verificate de ofiter de Securitate, astfel incat nu poate fi retinuta nici calitatea de lucrator al Securitatii potrivit art. 2 lit. a din Ordonanta de Urgenta nr. 24/2008″, se arata in nota CNSAS.

VEZI SI: Militarii – umiliți de MApN la întoarcerea din Afganistan (IMAGINI REVOLTATOARE)

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *