Imagini teribile la Craiova! Aurică Beldeanu, transportat în stare gravă la spital după ce sicriul lui Ilie Balaci a fost scos din biserică

Fostul fotbalist Aurică Beldeanu a fost purtat pe brațe la ambulanță după ce i s-a făcut rău în momentul în care sicriul lui Ilie Balaci a fost scos din biserică.

Prieteni bun al lui Balaci, Aurică Beldeanu a avut nevoie urgentă de ajutorul medicilor, după ce i s-a făcut rău la căpătâiul lui Balaci.

Bărbatul a fost scos pe braţe din biserică și dus în ambulanţă. În imaginile surprinse la fața locului, se poate vedea cum Beldeanu tremură foarte tare, iar, potrivit unor martori, i s-ar fi încleștat gura.

Ambulanța a fost chemată la biserica Sfântul Ilie din centrul Craiovei, după ce mamei fostului fotbalist, în vârstă de 80 de ani, i s-a făcut rău.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Ilie Balaci va fi transportat, luni, la stadionul Ion Oblemenco, urmând ca la ora 18.00 să aibă loc slujbă oficiată de un sobor de preoți de la Mitropolia Olteniei.

Ilie Balaci va fi înmormântat, marți, la Cimitirul Sineasca, alături de tatăl său.

Cortegiul funerar se va deplasa pe traseul: Biserica Sf. Ilie – Primăria Municipiului Craiova – Universitatea din Craiova – Calea București – Pasajul Suprateran – Str. Amaradia – Str. George Enescu – Cimitirul Sineasca.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.