IMAGINI TERIBILE de la circ: Doi elefanți au devenit geloși pe dresor și s-au luat la bătaie, provocând teroare între spectatori (VIDEO)

Doi elefanţi au devenit agresivi în timpul unui spectacol de circ în oraşul rus Kazan, forţând unii spectatori să fugă, incident care a condus luni la deschiderea unei anchete oficiale pentru a identifica posibilii responsabili, relatează AFP.

„Doi elefanţi au început să se comporte agresiv” în timpul spectacolului din capitala Republicii Tatarstan, „şi au încercat să părăsească arena prin gradenele spectatorilor”, a declarat biroul regional al Comitetului de anchetă într-un comunicat, scrie Agerpres.ro.

„Datorită intervenţiei dresorilor, animalele au rămas în arenă şi niciun spectator nu a fost rănit’, a afirmat sursa citată.

Comitetul a început „verificări preliminare” pentru a stabili „de ce angajaţii circului au lăsat animalele să se manifeste cu o asemenea agresivitate”.

„Disputa” a avut loc între doi elefanţi, Jenny şi Magda, care „probabil căutau atenţia dresorului” şi erau geloşi unul pe celălalt, a declarat circul din Kazan într-un comunicat.

În timpul spectacolului, unul dintre elefanţi a început să-l lovească pe celălalt cu trompa, înainte de a încerca să părăsească scena, potrivit unei înregistrări video difuzate de agenţia de ştiri locală Tatarinform. Spectatorii din primele rânduri şi-au părăsit locurile şi au urcat în gradene de teamă că animalele îi vor ataca.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!