Imagini teribile de la Alba Iulia, unde arde cea mai mare fabrică de condimente din România

Noi imagini teribile de la Alba Iulia, unde arde cea mai mare fabrică de condimente din România. Pompierii din Alba Iulia sunt depăşiţi numeric şi au cerut ajutor la Sibiu şi Sebeş.

Au fost mai multe explozii la Alba Iulia. O fabrică de condimente arde din temelii, după ce a sărit în aer. Imaginile filmate la faţa locului sunt teribile, iar pompierii au fost nevoiţi să ceară ajutpr colegilor din alte oraşe.

Cea mai mare fabrică de condimente din România, cea a grupului Solina, fosta fabrică Supremia, a fost cuprinsă de flăcări în noaptea de vineri spre sâmbătă. Este cel mai puternic incendiu înregistrat până acum în județul Alba.

Flăcările au zeci de metri înălțime și pompierii nu prea au ce să facă. Este cel mai grav incendiu petrecut vreodată în Alba Iulia.

Fabrica era situată în Parcul Industrial de lângă șoseaua de Centură a municipiului Alba Iulia.

„Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu două autospeciale și o ambulanță SMURD pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o societate comercială de pe Str. Calea Ciugudului municipiul Alba-Iulia.” a anunțat ISU Alba.

Mai multe camioane care erau încărcate şi parcate în curtea fabricii s-au făcut scrum. Conform alba24.ro, care citează ISU, nu s-au înregistrat victime.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.