Imagini șocante! Vezi cum arată un cartier controlat de imigranți în Franța

paris-suburb

Un documentar al televiziunii franceze prezintă o imagine neretușată a suburbiei Clichy Montfermeil din Paris, unde imigranții africani dețin controlul. Cartierul arată ca după război și chiar poliția este nevoită să fugă din cartier (minutul 3) fiind atacată de tinerii care controlează zona.


GO FAST CONNEXION BY KOURTRAJME de KT_Productions

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Con
Con
5 ani in urma cu

Halal articol … Sper ca voi realizati ca "DOCUMENTARUL" e film cu actori, regie, scenariu etc …

Alex
Alex
5 ani in urma cu
Raspunde lui:  Con

Nu e nimic trucat imbecilule! Scoate-ti capul din televizor si alte prostii si realizeaza distrugerea care o sa vina asupra Romaniei daca nu iesim in strada in masa sa ne opunem acestor animale barbarice numiti musulmani.

olimpiu
olimpiu
5 ani in urma cu
Raspunde lui:  Con

Esti retardad mintal. Asta este realitatea, am prieteni care sant an Franta de 40 de ani si altii an Germania de 45 ani. Ei spun despre toti maimutoii asti din africa si de cei din tarile arabe ca se ocupa doar de trafic, furturi, crime si practic an cartierele lor se intra doar cu tancuri..

kpax
kpax
5 ani in urma cu

Alex esti retardat! Te-ai uitat pana la sfarsit sa vezi scene de la filmari si cum repetau ce au de facut? Tu esti unul dintre cei multi care formeaza masa de manevra, usor de manipulat si care pun botul la tot ce se arunca pe net sau la tv. Mai cantariti si voi ce vedeti, nu luati de bun tot ce se arata sau spune. Treceti informatia prin filtrul vostru de gandire!!!! BE SMART!

gigi
gigi
5 ani in urma cu

De asta nu are romania viitor e mare masa de manevra si din pacate vad ca si in vest se urmeaza moda, pacat la un moment dat europa statea pentru ceva

ionutz
ionutz
4 ani in urma cu

ala care jigneste….. imbecili sunt presedintii de stat , primarii politia si alte institutii ale statului respectiv…. care vad ca exista si nu iau masuri…."civilizate"ca si cei ce iam vazut in imaggini….