Imagini șocante. Oamenii sunt luați cu forța din case de teama Coronavirusului (VIDEO)

Cei despre care există informaţii că ar fi suspecţi, sunt luaţi cu forţa chiar şi din case şi duşi în carantină.

Imaginile care au devenit virale pe rețelele de socializare au un puternic impact emoţional. În zadar au încercat să se opună trimiterii în carantină membrii unei familii. Autorităţile au avut informaţii despre ei că se întorseseră recent din provincia Wuhan şi nu au declarat acest lucru, astfel încât să li se acorde îngrijirile necesare. Aşa că i-au luat cu forţa din casă.

Bilanţul epidemiei de pneumonie virală a ajuns astăzi 2.592 de decese în China continentală după anunţarea a 150 de decese suplimentare, au informat autorităţile sanitare chineze, raportând în acelaşi timp o scădere a numărului de noi contaminări. Cu excepţia unuia, toate aceste noi decese au avut loc în provincia centrală Hubei, epicentrul epidemiei.

De asemenea, Comisia Naţională de Sănătate a raportat luni 409 de noi cazuri de contaminare confirmate pe parcursul a 24 de ore, din care doar 11 au fost înregistrate în afara provinciei Hubei.

Cifra reprezintă o scădere semnificativă după cele circa 650 de noi cazuri de contaminare anunţate duminică şi duce la peste 77.000 numărul de persoane infectate în China continentală (excluzând Hong Kong şi Macao).

Numeroase provincii au indicat timp de câteva zile consecutive că nu au descoperit niciun caz nou de contagiune pe teritoriul lor.

Vezi: Isteria coronavirus aduce pe străzi, în Romania, oameni mascaţi ca în filmele cu atacuri chimice

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *