IMAGINI SOCANTE din Marea Britanie! Priviti cum „refugiatii” musulmani ATACA in plina strada trecatorii!

msm

Priviti ce fac musulmanii „refugiati” in Marea Britanie!

Atentie, anumite persoane pot considera aceasta inregistrare video drept una socanta!

Cat sa-i mai toleram?

VEZI SI: ”JUMATATE DIN BUCURESTI VA FI SUB DARAMATURI! TARA VA FI PUSTIE” – PROFETIA PARINTELUI ILARION ARGATU PENTRU ROMANIA!

Gang of Muslims violently attack white male shouting „This is …*WARNING, SOME VIEWERS MAY FIND THIS FOOTAGE UPSETTING*VIDEO: Gang of Muslims violently attack white male shouting „This is f***ing Brick Lane”(Third party video)

Posted by Britain First on Friday, September 11, 2015

 

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Citiți și:  Incident rasist anti-alb într-un autobuz. Un pensionar, snopit în bătaie de negrotei
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Ionela Ionescu
Ionela Ionescu
5 ani in urma cu

Islamul este un sistem complet de viata cu subcomponente religioase, politice, legale, militare, economice, sociale, propagandiste, componenta religioasa fiind doar cortina care ascunde celealte componente. Islamizarea incepe cand exista procentaj suficient de musulmani cat sa poata agita spiritele pentru a li se oferi privilegii religioase.

Tinta perfecta pentru islamizare consta in societati corecte d.p.d.v. politic, care promoveaza diversitatea culturala, unde drepturile omului sunt respectate, moment in care celelalte componente ale islamului incep sa-si faca, incet dar sigur, simtita prezenta.

CUM FUNCTIONEAZA ISLAMIZAREA ?
1. cat timp ponderea de musulmani ramane sub 2% din populatie, vor fi perceputi ca oameni pasnici, iubitori de pace si liniste
2. cand ponderea este intre 2%-5%, incepe prozelitizarea catre celelalte minoritati sau grupari dezafectate, marginale si anti-sociale: fosti detinuti, actuali detinuti, oameni care in mod constant perturba linistea publica
3. cand ponderea se afla intre 5%-10% din populatia unei tari, acestia vor cere guvernului acelei tari sa-si creeze ei propriile legi, propriul sistem judiciar in ghetourile in care se afla in acel moment, idealul lor fiind introducerea LEGII SHARIA la nivel de stat. De asemenea vor cere introducerea in lanturile de supermarketuri, hypermarket-uri, alimentari, macelarii lantul de produse HALAL, impreuna cu amenintarile de rigoare in cazul neconformarii.
4. cand ponderea atinge 10% ne puteam astepta la vandalizari, furturi, atacuri stradale, amenintari cu violenta sau cu moarte pentru simple critici aduse atat comportamentului lor cat si religiei lor.
5. cand ponderea atinge 20% musulmanii vor cere implementarea LEGII BLASFEMIEI la nivel de stat cu pedepse crunte pentru cei ce o vor incalca, pedepse puse in practica direct de adeptii "religiei pacii". Ne putem astepta la rascoale stradale, formatiuni de militie jihadista, batai publice crunte
6. cand ponderea atinge 40% LEGEA SHARIA deja a fost implementata la nivel statal. Meniul contine masacre in lant, razboi continuu cu militia jihadista acum bine definita in cadrul acelui stat si atacuri sporadice cu bomba, cat si cu acid.
7. cand ponderea atinge 60% deja vorbim de persecutii la nivel de stat al KUFARILOR (ne-musulmanilor), necontand religia. LEGEA SHARIA deja e folosita ca arma. TAXA JYZZYA(taxa de protectie islamica) este plasata asupra infidelilor. Se merge pe principiul: Te convertesti ? NU! Platesti ? NU! Atunci iti este refuzat dreptul la a mai trai!!
8. cand ponderea atinge 80% vorbim de intimidari zilnice, epurari etnice, genocid.
9 cand ponderea atinge 100% se presupune ca va fi pace "Dar-es-Salaam" intrucat toti sunt musulmani, doar ca nu e asa. Nu vor exista decat scoli islamice unde nu se va preda, DECAT QURANUL, nimic mai mult, nimic mai putin, nimic altceva decat QURANUL. Dar si la aceasta etapa, nu va exista pace intrucat musulmanii cei mai fundamentalisti ii vor hartui pe musulmanii mai putin fundamentalisti. Oricine poate declara pedeapsa capitala asupra oricui. Singura diferenta o va face cat de influenta e acea persoana care acuza.

vl.pop
vl.pop
5 ani in urma cu
Raspunde lui:  Ionela Ionescu

probabil când vor fi 100% vor începe sa moara de foame ptr ca sunt niște putori ordinare cărora munca le face greața așa ca atunci va fi cel mai bine.

gerules
gerules
5 ani in urma cu

Chestia cu islamul e o cacealma.Majoritatea emigrantilor venti in grupuri organizate au cam fost pacaliti.Printre ei se ascund crimilai platiti din umbra sa atace orice,oriunde si oricum.Acestia nu aleg.Eu cred ca multi emigranti se ingrozesc de ceaca fac tovarasii lor de drum veniti din prafuitul orient apropiat navalind bezmetic peste o populatie fara aprarare.Guvernele din tarile acestei populatii nu-si apara popoarele pe care zic ei ca le reprezinta.Cineva din ascunzatoare s-a cam saturat sa astepte ca istoria sa se deruleze in mod normal,dialectic cum ar spune Hegel,cei din umbra o forteaza.Se spune ca acolo,cei ascunsi,sant niste persoane foarte inteligente,care vor binele omenirii,in totalitate.E greu de inteles asa ceva dupa felul in care decurg lucrurile in lume.Ei de fapt isi aroga drepurile si maretia divinitatii,adica vor sa-l inlocuiasca pe Dumnezeu.Poate da poate nu,dar sigur ca acolo se duce o lupta interna intre divinitate si diavol care pe moment are suprematia.In orice caz sarmana"trestie ganditoare"se afla la mijloc,este calcata in picioare de tavalugul regnului animal care incearca sa se combine ci fiintele umane prin orice mijloace,lucru interzis de legile lui Dumnezeu.Regnul animal,nivelul bestial nu se poate combina cu nivelul uman,iar nivelul uman nu se poate combina cu nivelul divin din universul creat de Dumnezeul Cel atotputernic,aceste fapte sant interzise de catre suprematia vietii si a mortii care este un,suprematie care este un dat Dumnezeiesc.Oare chiar se apropie sfarsitul civilizatiei umane?Se spune ca in centrul Pamantului,care este gol,se afla o alta civilizatie,superioara celei de deasupra.Aceasta chiar nu intervin deloc,sau poate acolo se afla o alta scara a valorilor si a moralei,care intra in contradictie cu cea dela suprafata,a oamenirii,cum ne zicem noi inzine.

Veritasium
Veritasium
5 ani in urma cu
Raspunde lui:  gerules

Zi-mi si mie ce ai fumat, ca as vrea si eu.

Florin Motei
Florin Motei
5 ani in urma cu

stai sa vezi cand vor pune mana pe arme …