Imagini șocante cu un celebru judecător! Cum s-a filmat? Întrece orice imaginație

Imagini șocante cu un celebru judecător din România. Acestea au fost postate pe contul de TikTok, dar și pe Instagram, chiar de către acesta și-l arată într-o ipostază în care nu prea vezi un judecător. Chiar dacă în postare scrie că nu este un film de groază, filmulețul întrece orice imaginație.

Este vorba de fostul judecător al Consiliul Superior al Magistraturii, Cristi Dănileț, actual judecător la Tribunalul Cluj.

În filmulețul postat pe conturile de socializare acesta este surprins în timp ce își taie, aparent inofensiv, gardul viu. Deși pare un gest pe care mulți îl fac în mod obișnuit, judecătorul Dănileț a dorit parcă să recreeze o secvență horror din filmul „Texas Chain Saw Massacre”.

În comentariile de pe contul său de Instagram acesta se oferă chiar să taie gratis gardul viu pentru oricine are nevoie. Mai în glumă, mai în serios, printre cei care au comentat la postarea sa sunt persoane care consideră că „îi lipsesc câteva țigle de la mansardă” sau că ar trebui să se interneze la Spitalul de boli Psihice din Sighetul Marmației.

Judecătorul a fost sancționat în trecut de către Secţia pentru judecători în materie disciplinară a CSM pentru o postare pe Facebook pentru „manifestări care aduc atingere onoarei sau probităţii profesionale ori prestigiului justiţiei, săvârşite în exercitarea sau în afara exercitării atribuţiilor de serviciu”. Cristi Danileț a scris atunci un mesaj incitator, după cum susținea CSM.

Cristi Dănileț a fost consilier al ministrului justiției pe vremea ministrului Monica Macovei (2005-2007), iar ceva mai târziu a fost membru al CSM (2011-2016), ales din partea judecătorilor. A fondat asociația „Voci pentru Democrația și Justiție” cu care desfășoară proiectul național EDUIURIS, pentru educație juridică non-formală în învățământul preuniversitar.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Oi fi eu #horror, dar nu e film de #groaza.

O postare distribuită de Cristi Danilet (@cristidanilet) pe

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *