IMAGINI SOCANTE cu masacrul de la liceul din Crimeea unde 21 de oameni au fost ucişi

Presa din Rusia a prezentat un clip video cu filmul complet al masacrului de la liceul Politehnic din Crimeea, acolo unde un elev a omorât 21 de oameni şi a rănit alţi 70.

Nenorocirea s-a produs miercuri, 17 octombrie, în jurul prânzului, atunci când Vladislav Roslyakov, un adolescent de 18 ani, înarmat până în dinţi, a intrat liniştit în liceul din oraşul Kerci şi apoi a început să îşi omoare colegii şi profesorii.

Pe imaginile publicate de presa rusă se poate observa cum tânărul de 18 ani intră liniştit în liceu, purtând pe umăr o geantă în care avea o carabină, sute de cartuşe, dar şi mai multe dispozitive explozive.

După ce s-a salutat cu câţiva colegi, Vladislav a scos carabina din geantă şi a început să îşi împuşte colegii.

În total, 21 de oameni şi-au pierdut viaţa, iar alţi 70 au fost răniţi.

Atacul armat a durat aproximativ 15 minute, timp în care criminalul a împuşcat zeci de oameni şi apoi a detonat mai multe dispozitive explozive.

Motivul masacrului ar fi o decepţie în dragoste suferită de criminal. Tânărul ar fi fost părăsit de iubită, motiv pentru care a decis să se răzbune la liceul din Crimeea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.