IMAGINI ȘOCANTE cu doi români, victimele unor abuzuri în Londra | După ce au fost batjocoriți de cel la care locuiau, românii au fost agresați de polițiștii londonezi!

abuzuri-italia-e1433665619456

Gelu Batu și Alexandru Gangos muncesc în Londra, dar, din păcate povestea lor londoneză nu este una fericită. Batu a ajuns la spital cu coastele rupte după o bătaie încasată chiar de la un agent al poliției londoneze, incidentul fiind filmat de colegul lui.

Cei doi au cert sprijinul publicației gazetadambovitei.ro, pentru că demersurile făcute pe lângă autorități nu au dat nici un rezultat.

Sunt Alexandru Dorel Gangos și am locuit cu Gelu Batu, într-o cameră la o persoană de origine africană. Plăteam împreună camera 90 de lire pe săptămână.  Proprietarul a dorit să-i facem o bucătărie gratis…..Deci să-i punem gresie, faianță, să schimbăm corpurile. Gratis…..Normal că eu nu am fost de acord. I -am zis: cum plătesc chiria în fiecare săptămână, așa am și eu pretenții să fiu plătit. El s-a enervat și l-a sunat pe Gelu Batu, că eu refuz să fac lucrarea gratis. A venit Gelu, acasă și am stat de vorbă cu el. Proprietarul a cerut și chiria, și chiar în acea seară am platit. El insista să-i facem lucrarea gratis pentru că dormim acolo. Amândoi am refuzat și a început să ne înjure cu, apoi a zis să părăsim locuința. Gelu a cerut să ne dea depozitul și chiria înapoi. El a refuzat și a chemat politia. A venit Politia și a întrebat dacă avem contract cu el….Normal că nu aveam, dar aveam scris pe hărtie suma de bani care am plătit-o ca depozit …Politia nu a luat în considerare acea hârtie și au zis să părăsim camera. Gelua insistat să primim banii de chirie înapoi și depozitul….Atunci Poliția l-a împins pe pat și a început să îl lovească. Eu m am speriat și nu mai știam ce sa fac. El tot striga Mă omoară ăștia în bătaie. În șocul în care eram nu am apucat să filmez tot, dar mi-am revenit și am început să filmez o mica parte, povestește Alexandru Dorel Gangos.

Conform acestuia,  Gelu Batu a și fost arestat în acea seară, dar dimineața i s-a dat drumul. Cei doi au fost evacuați din locuință.

VEZI SI: O CRIMĂ comisă de 3 TIGANI din România a scos italienii în stradă! MANIFESTAȚIILE împotriva imigranților iau amploare

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Un cometariu

  1. Spuneți numele englezului ca sa nu cadă și alții în plasa nemernicului. E clar ca are înțelegere cu polițiștii corupți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *